NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voetbal Formule 1 Wielrennen Meer Sport Spellen , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 11 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Ziggo krijgt samenvattingsrechten van F1 in 2022, Doornbos blijft als analist 10 december 2021 23:28 10-12-21 23:28 Laatste update: 21 minuten geleden Update: 21 minuten geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Ziggo Sport mag volgend seizoen samenvattingen gaan uitzenden van alle Formule 1-races. De zender heeft een deal gesloten met Viaplay, dat vanaf volgend jaar de rechten heeft voor de live-uitzendingen rond de koningsklasse van de autosport. Ziggo mag van alle vrije trainingen, kwalificaties en races samenvattingen laten zien. Rob Kamphues zal die Formule 1-uitzendingen, net als de afgelopen jaren, gaan presenteren. Robert Doornbos blijft als vaste analist eveneens verbonden aan de zender.Eerder dit jaar werd bekend dat Ziggo de rechten voor de live-uitzendingen na dit Formule 1-seizoen kwijt zal raken aan Viaplay, de nieuwe streamingdienst die de uitzendingen in Nederland gaat verzorgen. Het Scandinavische bedrijf NENT, waar Viaplay deel van uitmaakt, koos daarna voor een hoop andere namen rond de uitzendingen.Zo gaat Amber Brantsen de uitzendingen presenteren en zijn Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk de nieuwe commentatoren. Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel gaan fungeren als de vaste studiogasten. De interviews op het circuit worden verzorgd door coureur en presentatrice Stéphane Kox. Robert Doornbos zal ook volgend jaar bij Ziggo te zien zijn tijdens de Formule 1-uitzendingen. Robert Doornbos zal ook volgend jaar bij Ziggo te zien zijn tijdens de Formule 1-uitzendingen. Foto: Pro Shots Geen plek voor Doornbos bij Viaplay, ook Bundesliga naar Ziggo Door de veranderingen was er geen plek voor Kamphues, Doornbos, commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij. Doornbos was wel in gesprek met Viaplay over een functie bij de streamingdienst, maar tot een deal kwam het uiteindelijk niet. Het is niet bekend of Mol en Plooij deel gaan uitmaken van de Ziggo-uitzendingen in 2022.Dit weekend wordt het huidige Formule 1-seizoen afgesloten in Abu Dhabi. Max Verstappen en Lewis Hamilton strijden om de wereldtitel. Beide coureurs hebben 369,5 punten. De race begint zondag om 14.00 uur (Nederlandse tijd).Ziggo maakte eveneens bekend dat de Bundesliga vanaf dit weekend tot en met het einde van het seizoen bij de zender te zien is. De Duitse voetbalcompetitie werd sinds de zomer alleen op YouTube uitgezonden. Naast de Bundesliga zijn ook de grote voetbalcompetities van Engeland, Italië, Frankrijk en Spanje op Ziggo te zien. , Robert Doornbos zal ook volgend jaar bij Ziggo te zien zijn tijdens de Formule 1-uitzendingen. Foto: Pro Shots

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here