NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 10 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Linda Hakeboom: 'Dacht echt dat ik doodging' 10 december 2021 16:39 10-12-21 16:39 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 7 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Linda Hakeboom heeft geen vertrouwen meer in haar lichaam nadat er vorig jaar borstkanker bij haar werd geconstateerd, vertelt de documentairemaakster in het tv-programma Aran on Tour. “Er komt nog zo veel verdriet los”, vertelt Hakeboom, die in een jaar tijd zestien chemotherapiebehandelingen heeft ondergaan. “En het is ook wel wennen aan de nieuwe Linda, want er is natuurlijk zoiets heftigs gebeurd. Ik ben echt niet meer dezelfde persoon.”De 36-jarige presentatrice is sinds twee weken klaar met de behandelingen en merkt dat ze het afgelopen jaar nu pas begint te verwerken. “Ik heb gewoon gedacht dat ik doodging. En als je echt voelt dat het over drie maanden misschien wel klaar met je is, verandert dat iets in je.”Haar prioriteiten zijn sinds de diagnose en behandelingen veranderd. Voor haar zijn de mensen om haar heen nu belangrijk. “Veel meer dan vroeger. Ik was altijd aan het werk, druk en ‘meemaken, meemaken’ en dat is nu echt minder. Ik vind het nu al fantastisch als ik met m’n vriend en hond in het park loop. Ik weet bijna niet hoe ik moet uitdrukken hoe gelukkig ik dan ben.”Langetermijnplannen heeft Hakeboom niet meer, omdat de artsen nog een paar kankercellen hebben gevonden tijdens de laatste operatie. Sindsdien vertrouwt ze haar lichaam niet meer, ook al waren haar artsen positief over deze resultaten. “Dat klinkt misschien heel heftig om te zeggen, maar ik weet gewoon niet of ik er over vijf jaar nog ben.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here