NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 10 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Jim Bakkum per ongeluk op stoel van inspecteur De Cock 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 5 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.6 uur geledenRick, met R-I-C-KJim Bakkum blikt op Instagram terug op zijn gastrolletje in Baantjer, dat hij speelde toen hij vijftien was. “Rick, heette ik. Rick Brak. Maar ik bleef natuurlijk gewoon Jimmy.” De zanger vertelt dat hij per ongeluk op de stoel ging zitten van Piet Römer, die de rol van De Cock speelde. “Maar dat mocht niet, zei een productiemedewerker vriendelijk met een vrij strenge toon. Want dat was dé stoel van Piet.”gisteren om 16:00Terug in de tijdBob, de zoon van Caroline Tensen, is donderdag 27 jaar geworden. De presentatrice deelt ter ere van zijn verjaardag een foto van “kleine Bob”. “Nu alweer 27! En wat ben je een mooi mens geworden Bobbi.”gisteren om 16:00gisteren om 12:45In isolatieDon Diablo is met het coronavirus besmet en is in isolatie gegaan. Daardoor kan hij niet aanwezig zijn bij de onthulling van zijn kunstwerk Hexhibit III, dat tentoongesteld wordt in het Moco Museum in Amsterdam. Eerder deze week werd bekend dat de muzikant en kunstenaar het werk, een combinatie van een digitale NFT en een fysiek deel, heeft geveild voor ruim 1 miljoen euro.gisteren om 08:22Zin in avontuurGeraldine Kemper en Art Rooijakkers presenteren het speciale Videoland-seizoen van Expeditie Robinson en de twee zijn ontzettend enthousiast. Kemper plaatst op Instagram vast een foto van het kersverse presentatieduo.gisteren om 05:27Bijna KerstmisPrins William en zijn vrouw Kate waren woensdagavond bij een speciale kerstviering in Westminster Abbey. Speciaal voor lokale helden werd een bijzondere avond georganiseerd.woensdag om 20:44Ontmoeting met een fanChris Hemsworth houdt ervan om zijn broertje Liam af en toe voor schut te zetten. De acteur plaatst een reeks foto’s met zijn broer en schrijft: “Altijd leuk om mijn fans te ontmoeten. Ik ontmoette deze jongeman en hij deed me aan mijn jongere zelf denken. Niet qua uiterlijk, maar meer qua houding. Hij bleef volhouden dat we op elkaar lijken, maar ik verzekerde hem dat niemand mijn look heeft.”woensdag om 13:39Jaren ouder Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn werden eind oktober ouders van hun zoon Dean. Ruim een maand later maken ze gekscherend de balans op van een maand ouderschap: “Wat zien we eruit”, zegt Dave in een video op Instagram. “We zijn 35 jaar ouder geworden.”woensdag om 13:39woensdag om 09:21Gezond bezigWinston Gerschtanowitz is naar de sportschool geweest en fotografeert zichzelf na afloop zo natuurlijk mogelijk: met zijn haar in de war en een grimas.woensdag om 05:23Een avondje uit Cristiano Ronaldo is met zijn gezin gaan dineren bij een restaurant en geniet daar zichtbaar van. Waar zijn Instagram wordt gedomineerd door zijn voetbalcarrière, geeft hij zo af en toe een kijkje in zijn persoonlijke leven.dinsdag om 19:40Eerste kusSuzan en Freek hebben een jubileum te vieren. Het stel kuste namelijk vandaag precies veertien jaar geleden voor het eerst. “Zoals we vroeger op MSN al tegen elkaar zeiden: hvj wjnmk!”, schrijven ze op Instagram bij een verzameling foto’s. “Aangezien de restaurants dicht zijn vieren we het vanavond maar thuis: lekker pizzaretten tot één van ons twee het als eerste opgeeft.”dinsdag om 19:33Een maskertjeThomas Acda ontkwam niet aan zijn strenge dochter. De zanger en acteur moest eerder vandaag een maskertje met haar doen. “Omdat ‘als ik haar nou gewoon een zusje had gegeven ze dit niet met mij hoefde te doen'”, schrijft hij op Instagram. “Een logica waar niets tegen in te brengen viel. Niet voor ik onder gesmeerd zat in ieder geval. Zelf nam ze goud. Logisch.”dinsdag om 12:52De hort opJong geleerd, oud gedaan, zal Dave Roelvink hebben gedacht. Hij nam zijn zoon Dean, die eind oktober is geboren, mee op pad. “Zijn Leidseplein weer op”, grapt hij op Instagram over het uitgaansgebied.dinsdag om 12:52dinsdag om 10:08Helemaal gelukkigJan Versteegh is blij: Sinterklaas is het land uit en nu mag hij eindelijk de kerstboom neerzetten. De presentator is voor een vrij klein formaat gegaan, zo kan hij zonder krukje de piek plaatsen.dinsdag om 06:36Bijna vakantieHet RTL Ontbijtnieuws moet het na vandaag even zonder Jan de Hoop stellen. De 66-jarige presentator is dinsdagochtend voor het laatst te zien aan de desk voordat hij gaat genieten van een welverdiende vakantie. Volgend jaar juni is het helemaal klaar voor de nieuwspresentator; dan gaat hij met pensioen.dinsdag om 05:45Op de rode loperNicole Kidman had maandagavond de première van haar film Being the Ricardos in Los Angeles. De 54-jarige actrice zag er prachtig uit en genoot volop op de rode loper.maandag om 18:50Overal genietenVoor Sylvie Meis is het overal genieten met haar echtgenoot Niclas Castello. De presentatrice plaatst een foto op Instagram waarop hij haar draagt terwijl ze van vakantie genieten op een boot. Het gezicht van Castello is zoals gebruikelijk niet zichtbaar.maandag om 15:16Koninklijke waarderingShakira kan rekenen op koninklijke waardering. Ze mag namelijk de zesjarige Britse prinses Charlotte tot haar fans rekenen. Prins William vertelde eerder dit weekend dat zijn dochter een groot fan is van het nummer Waka Waka van de zangeres uit 2010. “Ik ben zo blij dat je mijn muziek leuk vindt, prinses Charlotte”, schrijft Shakira op Twitter.I’m so pleased you like my music Princess Charlotte! ❣️ https://t.co/Ttx6K514iQAvatarAuteurShakiraMoment van plaatsen17:47 – 5 december 2021maandag om 15:16maandag om 10:25Abraham zienRichard Krajicek is maandag vijftig jaar geworden. Het huis van de voormalig tennisser is voor de feestelijke gelegenheid bedolven onder de slingers en ballonnen. “Happy met een halve eeuw”, schrijft Krajiceks vrouw Daphne Deckers op Instagram.maandag om 08:23Een koude doucheDonny Roelvink begint de dag niet alleen heel vroeg, maar ook heel koud. De influencer stapt graag onder een koude douche om zich op te peppen, maar dat koude water is altijd even wennen. Op Instagram neemt hij zijn volgers mee in zijn ochtendritueel.maandag om 05:34Net als MadonnaEen week geleden plaatste Madonna een reeks opvallende foto’s. Richard Groenendijk weet nu eindelijk wat de zangeres aan het doen was: haar sleutels lagen onder het bed.maandag om 05:31Eindelijk weer samenHet heeft twee jaar geduurd, maar Tony Junior is weer herenigd met zijn goede vriend Isaac. De twee hebben elkaar een tijd niet kunnen zien door reisbeperkingen, maar zijn nu extra blij elkaar weer te zien.maandag om 05:26SintervriendChantal Janzen heeft een hele hoop foto’s gedeeld van Sinterklaas bij haar thuis. Niet alleen jongste zoon Bobby mocht bij de Sint op schoot, ook de presentatrice is even gaan zitten.maandag om 05:26Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here