NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 10 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Douwe Bob is vader geworden: 'Welkom prinsesje' 09 december 2021 18:57 09-12-21 18:57 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 14 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Douwe Bob heeft donderdag een dochter gekregen. De zanger en Loes van Delft, de moeder van het meisje, hebben haar de naam Bobby Lou gegeven. “Welkom prinsesje”, schrijft de 28-jarige artiest bij een reeks foto’s op Instagram.Douwe Bob, die voluit Douwe Bob Posthuma heet, liet eerder weten geen relatie met Van Delft te hebben. “Het was nooit de bedoeling dat we dit samen zouden doen. We hebben het een paar keer heel fijn gehad”, vertelde de zanger aan Art Rooijakkers.”Het is vreemd, het is niet zoals ik het me voorgesteld had”, zei hij toen over het vaderschap. “Dat was meer huisje, boompje, beestje.”In juli maakte de artiest tijdens een optreden bekend dat hij vader zou worden en een dochter verwachtte. Douwe Bob met zijn dochter Bobby Lou. Douwe Bob met zijn dochter Bobby Lou. Foto: Douwe Bob , Douwe Bob met zijn dochter Bobby Lou. Foto: Douwe Bob , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here