Fase per fase

 1. vooraf, 12 uur 32. Alles is mogelijk. We willen verder geraken en met een zege behouden we al minstens de 3e plaats. Iedereen is speelklaar. We willen voor onze supporters een goede, attractieve en succesvolle wedstrijd spelen. Genk-coach Bernd Storck.

  Alles is mogelijk. We willen verder geraken en met een zege behouden we al minstens de 3e plaats. Iedereen is speelklaar. We willen voor onze supporters een goede, attractieve en succesvolle wedstrijd spelen.
  Genk-coach Bernd Storck

 2. vooraf, 12 uur 31. Wij zijn hier niet als feestgangers naartoe gekomen, we zijn hier om de 3 punten te pakken. Het gras zal branden, we zijn allemaal supergemotiveerd. De nieuwe coach zal niet veel veranderen bij Genk, daarvoor was de tijd te kort. Rapid Wenen-coach Ferdinand Feldhofer.

  Wij zijn hier niet als feestgangers naartoe gekomen, we zijn hier om de 3 punten te pakken. Het gras zal branden, we zijn allemaal supergemotiveerd. De nieuwe coach zal niet veel veranderen bij Genk, daarvoor was de tijd te kort.
  Rapid Wenen-coach Ferdinand Feldhofer

 3. vooraf, 12 uur 31. De nederlaag in de heenmatch was ergerlijk, wij speelden toen goed. We hebben de kans om revanche te nemen, voor ons telt enkel de zege. Emanuel Aiwu (Rapid Wenen).

  De nederlaag in de heenmatch was ergerlijk, wij speelden toen goed. We hebben de kans om revanche te nemen, voor ons telt enkel de zege.
  Emanuel Aiwu (Rapid Wenen)

 4. vooraf, 12 uur 25. Live op alle Sporza-kanalen. Op deze pagina kunt u de wedstrijd met tekst volgen, maar ook met livestream. We streamen de tv-uitzending op Canvas die om 20.35 u. van start gaat met presentator Maarten Vangramberen en gasten Mo Messoudi en Steven Defour. Filip Joos verzorgt het commentaar. Op Radio 1 kunt u terecht voor flitsen met Stef Wijnants. .

  Live op alle Sporza-kanalen

  Op deze pagina kunt u de wedstrijd met tekst volgen, maar ook met livestream. We streamen de tv-uitzending op Canvas die om 20.35 u. van start gaat met presentator Maarten Vangramberen en gasten Mo Messoudi en Steven Defour. Filip Joos verzorgt het commentaar.

  Op Radio 1 kunt u terecht voor flitsen met Stef Wijnants.

 5. De partij in Wenen op speeldag 1 eindigde op 0-1 dankzij Onuachu. vooraf, 12 uur 23.

  De partij in Wenen op speeldag 1 eindigde op 0-1 dankzij Onuachu

 6. vooraf, 12 uur 21.

  Opinie

  Genk-watcher Stef Wijnants: “Met Bernd Storck wordt het discipline en pure ernst”