NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 09 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Christina Ricci bevallen van haar tweede kindje 08 december 2021 21:07 08-12-21 21:07 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 1 NUjij-reactie reactie Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Christina Ricci heeft een tweede kindje gekregen. De 41-jarige actrice is woensdag bevallen van een dochter, meldt haar man Mark Hampton op Instagram. Het meisje heet Cleopatra Ricci Hampton en is het eerste kindje van Ricci en Hampton samen. “Mijn hart is ontploft”, aldus de haarstylist. “Het gaat fantastisch met Christina en baby Cleo. We zijn allemaal aan het bijkomen na deze ochtend.”Het koppel, dat in oktober trouwde, maakte in de zomer bekend samen een kind te verwachten. Op Instagram deelde Ricci destijds foto’s van een echo.Het is het tweede kind voor de Amerikaanse actrice, die uit haar eerdere huwelijk met James Heerdegen al een zevenjarige zoon met de naam Freddie heeft. Ricci en Heerdegen waren van 2013 tot 2020 getrouwd. Mark Hampton deelt het blijde nieuws dat zijn vrouw Christina Ricci is bevallen van een dochter. (Foto: Instagram Mark Hampton) Mark Hampton deelt het blijde nieuws dat zijn vrouw Christina Ricci is bevallen van een dochter. (Foto: Instagram Mark Hampton) , Mark Hampton deelt het blijde nieuws dat zijn vrouw Christina Ricci is bevallen van een dochter. (Foto: Instagram Mark Hampton) , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here