NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 09 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Apple hoeft veranderingen aan App Store voorlopig nog niet door te voeren 09 december 2021 06:46 09-12-21 06:46 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 25 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Apple hoeft voorlopig niet toe te staan dat ontwikkelaars gebruikers wijzen op goedkopere abonnementen buiten de App Store om. De techgigant kreeg woensdag uitstel van de rechter uitstel zolang het hoger beroep dient. Eerder had een lagere rechter nog bepaald dat het techbedrijf geen uitstel kreeg, maar daar legde Apple zich niet bij neer. De deadline voor het aanpassen van de regels was eigenlijk donderdag.De eis om de regels van de App Store aan te passen kwam voort uit een rechtszaak van Epic Games tegen Apple. Het conflict begon in augustus vorig jaar, toen Apple de game Fortnite uit de App Store haalde.Veel ontwikkelaars die apps aanbieden in de App Store, betalen per verkoop 30 procent aan Apple en houden 70 procent zelf. Omdat Epic dat percentage te hoog vond, besloot het een eigen betaalsysteem in Fortnite te gebruiken om de commissie te omzeilen.Dat was tegen de regels van Apple, waarna de techgigant Fornite uit de App Store verwijderde. Epic beschuldigde Apple vervolgens van monopolistisch gedrag en sleepte het bedrijf voor de rechter. De rechter ging niet mee in de beschuldiging over monopolistisch gedrag, maar vond de eis van Apple dat bedrijven geen reclame mogen maken voor het aanbieden van online aankopen buiten de App Store om niet kunnen.Het hoger beroep van Apple kan mogelijk een jaar duren. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here