Fase per fase

 1. eerste helft, minuut 6. Rijsel probeert er nu voetballend uit te komen. De doorsteekpass wordt echter een opwarmertje voor Koen Casteels. .

  Rijsel probeert er nu voetballend uit te komen. De doorsteekpass wordt echter een opwarmertje voor Koen Casteels.

 2. eerste helft, minuut 3. Het is van moeten voor Wolfsburg en de thuisploeg probeert dan ook de wedstrijd meteen in handen te nemen. Rijsel wacht dan weer wat af. .

  Het is van moeten voor Wolfsburg en de thuisploeg probeert dan ook de wedstrijd meteen in handen te nemen. Rijsel wacht dan weer wat af.

 3. eerste helft, minuut 1 match begonnen

 4. eerste helft, 21 uur . Aftrap. De bal rolt in Duitsland. Kunnen de Belgen Wolfsburg aan Europese overwintering helpen? .

  Aftrap

  De bal rolt in Duitsland. Kunnen de Belgen Wolfsburg aan Europese overwintering helpen?

 5. Wolfsburg sterk thuis. Wolfsburg kan thuis alvast een goed rapport voorleggen. Van de laatste 7 thuiswedstrijden in de Champions League wonnen de Duitsers 6 keer en speelden ze 1 keer gelijk.  . vooraf, 20 uur 40.

  Wolfsburg sterk thuis

  Wolfsburg kan thuis alvast een goed rapport voorleggen. Van de laatste 7 thuiswedstrijden in de Champions League wonnen de Duitsers 6 keer en speelden ze 1 keer gelijk. 

 6. vooraf, 20 uur 17. Hoe liggen de kaarten? De 4 teams in groep G hebben allemaal nog een kans om door te gaan in de Champions League. Wolfsburg heeft dan wel een zege nodig terwijl Rijsel genoeg heeft aan een punt. In die andere partij moet Sevilla winnen en stoot Salzburg door na een gelijkspel.  .

  Hoe liggen de kaarten?

  De 4 teams in groep G hebben allemaal nog een kans om door te gaan in de Champions League. Wolfsburg heeft dan wel een zege nodig terwijl Rijsel genoeg heeft aan een punt. In die andere partij moet Sevilla winnen en stoot Salzburg door na een gelijkspel. 

 7. vooraf, 20 uur 03. Uitkijken voor Jonathan David. Voorin bij Rijsel moet een oude bekende voor de doelpunten zorgen. Ex-Gentspeler Jonathan David maakt tegenwoordig in de spits van de Franse club het mooie weer. De Canadees is de topschutter in de Ligue 1. .

  Uitkijken voor Jonathan David

  Voorin bij Rijsel moet een oude bekende voor de doelpunten zorgen. Ex-Gentspeler Jonathan David maakt tegenwoordig in de spits van de Franse club het mooie weer. De Canadees is de topschutter in de Ligue 1.

 8. vooraf, 20 uur . 3 landgenoten bij Wolfsburg. Er staan liefst 3 Belgen in de basis bij Wolfsburg. Kapitein Koen Casteels is al lang een zekerheid in doel. Maar ook Aster Vranckx en Sebastiaan Bornauw mogen starten. Dodi Lukebakio zit dan weer op de bank.  .

  3 landgenoten bij Wolfsburg

  Er staan liefst 3 Belgen in de basis bij Wolfsburg. Kapitein Koen Casteels is al lang een zekerheid in doel. Maar ook Aster Vranckx en Sebastiaan Bornauw mogen starten. Dodi Lukebakio zit dan weer op de bank. 

 9. Vooraf, 20 uur

 10. Opstelling VfL Wolfsburg. Koen Casteels, Maxence Lacroix, Josuha Guilavogui, Sebastiaan Bornauw, Kevin Mbabu, Aster Vranckx, Maximilian Arnold, Paulo Otávio, Luca Waldschmidt, Wout Weghorst, Yannick Gerhardt

  Opstelling VfL Wolfsburg

  Koen Casteels, Maxence Lacroix, Josuha Guilavogui, Sebastiaan Bornauw, Kevin Mbabu, Aster Vranckx, Maximilian Arnold, Paulo Otávio, Luca Waldschmidt, Wout Weghorst, Yannick Gerhardt

 11. Opstelling Lille OSC. Ivo Grbic, Zeki Çelik, José Fonte, Sven Botman, Reinildo Mandava, Renato Sanches, Benjamin André, Gabriel Gudmundsson, Jonathan Ikoné, Burak Yilmaz, Jonathan David

  Opstelling Lille OSC

  Ivo Grbic, Zeki Çelik, José Fonte, Sven Botman, Reinildo Mandava, Renato Sanches, Benjamin André, Gabriel Gudmundsson, Jonathan Ikoné, Burak Yilmaz, Jonathan David

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here