NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 08 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Famke Louise weet zeker dat vriend nooit zou vreemdgaan 08 december 2021 06:57 08-12-21 06:57 Laatste update: 52 minuten geleden Update: 52 minuten geleden 15 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Famke Louise en haar vriend Denzel Slager zijn nog niet heel lang samen, maar ze vertrouwen elkaar al volledig. In gesprek met Grazia zegt de artieste dat ze zeker weet dat hij nooit zou vreemdgaan. “Hij is gewoon superserieus en ik merk dat er een echte man naast me staat. Iemand met een goed stel hersens die geen domme dingen doet en niet zijn pleziertjes buiten de deur zoekt”, aldus Famke Louise. “Je ziet online zo vaak voorbijkomen dat mensen vreemdgaan. Ik weet gewoon dat hij dat niet doet, ik kan hem blind vertrouwen.”Volgens de 22-jarige realityster is het moeilijk om iemand te vinden die zo betrouwbaar is als haar vriend. “Eigenlijk heb ik helemaal niks op hem aan te merken”, zegt Famke Louise, die samen met Slager wordt gevolgd voor een achtdelige serie op Videoland. In januari verwacht het stel hun eerste kind, dat ze genderneutraal willen opvoeden. Trouwplannen zijn er nog niet. “Nou, dan moet hij eerst even op zijn knie gaan. Nee serieus, als het zo goed blijft gaan, zullen wij sowieso wel gaan trouwen. Maar dat is misschien meer iets voor seizoen vier van onze realityserie, haha.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here