NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 07 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , WhatsApp introduceert meer opties om berichten te laten verwijderen 06 december 2021 17:54 06-12-21 17:54 Laatste update: 8 uur geleden Update: 8 uur geleden 23 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Gebruikers van WhatsApp hebben voortaan meer te zeggen over hoelang bepaalde berichten bewaard blijven. De chatdienst maakt maandag in een blogpost bekend de mogelijkheden daarvoor uit te breiden. WhatsApp heeft sinds vorig jaar een functie om berichten te versturen met een vervaldatum. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als er gevoelige informatie wordt gedeeld, waarvan je niet wil dat het over lange tijd nog terug te vinden is.In gesprekken waarin deze optie is ingeschakeld, verdwijnen de berichten standaard na een week. Gebruikers konden tot dusver zelf geen andere tijd instellen, maar daar komt nu verandering in. Zij kunnen voortaan kiezen uit verschillende termijnen: 24 uur, 7 dagen of 90 dagen.Ook moesten gebruikers tot nu toe per chat aangeven of ze de berichten wilden laten verdwijnen. Er wordt nu een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee zij dit automatisch voor alle chats kunnen instellen.Als een gebruiker ervoor kiest om over te stappen op deze zogenoemde “standaard verdwijnende chatberichten”, wordt er in de chats een bericht weergegeven om anderen te laten weten dat ze deze instelling hebben ingeschakeld. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here