NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 07 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , RIVM waarschuwt voor valse mail met oproep om coronatest te doen 06 december 2021 14:56 06-12-21 14:56 Laatste update: 11 uur geleden Update: 11 uur geleden 68 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Het RIVM waarschuwt maandag voor een vals e-mailbericht waarin de lezer wordt gevraagd een afspraak voor een coronasneltest te maken. Het bericht lijkt in eerste instantie van de overheidsinstelling te komen. In de valse e-mail staat dat mensen in de nabije omgeving besmet zijn geraakt met het coronavirus. De geadresseerde kan zogenaamd kosteloos een afspraak maken voor een sneltest door op een link in de e-mail te klikken. Aansluitend wordt om bankgegevens gevraagd.”Het RIVM verzendt geen berichten over (mogelijke) besmettingen met het coronavirus bij u in de buurt en zal nooit vragen om bankgegevens”, aldus een woordvoerder.Het RIVM roept ontvangers van de mail op niet op de link in het bericht te klikken, het genoemde telefoonnummer niet te bellen en de e-mail direct te verwijderen. Ze kunnen bij de Fraudehelpdesk melding van fraude doen. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here