NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 07 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Politie onderzoekt incident waarbij Lil Wayne wapen zou hebben getrokken 07 december 2021 09:04 07-12-21 09:04 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 6 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Lil Wayne zou begin december een wapen hebben getrokken tijdens een ruzie met een van zijn eigen beveiligingsmedewerkers. De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Een woordvoerder van de politie van Los Angeles bevestigt het onderzoek aan The Rolling Stone. Er is geen aanklacht ingediend tegen de rapper.Een woordenwisseling tussen Lil Wayne en de beveiliger zou in de ochtend van 1 december zijn uitgelopen op een gevecht. De beveiliger, die bij Lil Wayne thuis was, zou vervolgens de politie hebben gebeld. Toen de politie in contact probeerde te komen met de rapper, was die al niet meer in zijn eigen woning aanwezig.Lil Wayne is in 2009 veroordeeld voor het illegaal bezitten van een wapen en werd in 2019 en 2020 beschuldigd van hetzelfde delict. De rapper bekende vorig jaar schuld. Er hing hem een celstraf van tien jaar boven het hoofd, maar daar stak de toenmalige Amerikaanse president Donald Trump een stokje voor door hem een presidentieel pardon te verschaffen. Daarmee werd de straf kwijtgescholden. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here