Fase per fase

 1. vooraf, 17 uur 28. Club toonde in de heenmatch dat het een compact team is dat met veel energie voetbalt. Het wordt een lastige wedstrijd. Mauricio Pochettino.

  Club toonde in de heenmatch dat het een compact team is dat met veel energie voetbalt. Het wordt een lastige wedstrijd.
  Mauricio Pochettino

 2. vooraf, 17 uur 23. Pochettino verwacht een lastige wedstrijd. Beter doen dan Leipzig. Dat is de opdracht voor Club Brugge morgen tegen het sterrenensemble van PSG. De ploeg uit Parijs is al zeker van de tweede plek en zou dus wel eens kunnen roteren. Maar trainer Mauricio Pochettino liet het achterste van zijn tong niet zien. “Het is voor ons een mooie wedstrijd om stappen vooruit te zetten”, zei hij. “Het wordt morgen een lastige wedstrijd. Ze spelen voor een plaats in de Europa League, wij spelen voor de drie punten.” Sterverdediger Sergio Ramos zal er tegen Club alvast niet bijzijn. De 35-jarige Spanjaard, die in 2021 veelvuldig in de lappenmand lag, speelde op 28 november voor het eerst in zes maanden tegen Saint-Etienne, maar hij miste de volgende twee competitiewedstrijden als gevolg van “spiervermoeidheid”. Voorts blijven ook Neymar en Julian Draxler in de ziekenboeg. Club maakte medio september indruk in zijn thuisduel tegen PSG en hield Lionel Messi en co. op 1-1. “We startten de wedstrijd sterk en in de eerste twintig minuten speelden we goed”, blikte Pochettino terug. “We kwamen op voorsprong maar moesten aan de bak tegen een compact team dat met veel energie voetbalde.” .

  Pochettino verwacht een lastige wedstrijd

  Beter doen dan Leipzig. Dat is de opdracht voor Club Brugge morgen tegen het sterrenensemble van PSG. De ploeg uit Parijs is al zeker van de tweede plek en zou dus wel eens kunnen roteren. Maar trainer Mauricio Pochettino liet het achterste van zijn tong niet zien.

  “Het is voor ons een mooie wedstrijd om stappen vooruit te zetten”, zei hij. “Het wordt morgen een lastige wedstrijd. Ze spelen voor een plaats in de Europa League, wij spelen voor de drie punten.”

  Sterverdediger Sergio Ramos zal er tegen Club alvast niet bijzijn. De 35-jarige Spanjaard, die in 2021 veelvuldig in de lappenmand lag, speelde op 28 november voor het eerst in zes maanden tegen Saint-Etienne, maar hij miste de volgende twee competitiewedstrijden als gevolg van “spiervermoeidheid”. Voorts blijven ook Neymar en Julian Draxler in de ziekenboeg.

  Club maakte medio september indruk in zijn thuisduel tegen PSG en hield Lionel Messi en co. op 1-1. “We startten de wedstrijd sterk en in de eerste twintig minuten speelden we goed”, blikte Pochettino terug. “We kwamen op voorsprong maar moesten aan de bak tegen een compact team dat met veel energie voetbalde.”

 3. vooraf, 17 uur 21.

 4. Vooraf, 17 uur 21

 5. Opstelling Paris Saint-Germain. Gianluigi Donnarumma, Colin Dagba, Marquinhos, Abdou Diallo, Nuno Mendes, Rafinha, Idrissa Gueye, Georginio Wijnaldum, Lionel Messi, Mauro Icardi, Kylian Mbappé

  Opstelling Paris Saint-Germain

  Gianluigi Donnarumma, Colin Dagba, Marquinhos, Abdou Diallo, Nuno Mendes, Rafinha, Idrissa Gueye, Georginio Wijnaldum, Lionel Messi, Mauro Icardi, Kylian Mbappé

 6. Opstelling Club Brugge. Simon Mignolet, Clinton Mata, Jack Hendry, Stanley N'Soki, Eduard Sobol, Mats Rits, Éder Balanta, Hans Vanaken, Charles De Ketelaere, Bas Dost, Noa Lang

  Opstelling Club Brugge

  Simon Mignolet, Clinton Mata, Jack Hendry, Stanley N’Soki, Eduard Sobol, Mats Rits, Éder Balanta, Hans Vanaken, Charles De Ketelaere, Bas Dost, Noa Lang

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here