NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 06 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Richard Krajicek viert vijftigste verjaardag 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.2 uur geledenAbraham zienRichard Krajicek is maandag vijftig jaar geworden. Het huis van de voormalig tennisser is voor de feestelijke gelegenheid bedolven onder de slingers en ballonnen. “Happy met een halve eeuw”, schrijft Krajiceks vrouw Daphne Deckers op Instagram.4 uur geledenEen koude doucheDonny Roelvink begint de dag niet alleen heel vroeg, maar ook heel koud. De influencer stapt graag onder een koude douche om zich op te peppen, maar dat koude water is altijd even wennen. Op Instagram neemt hij zijn volgers mee in zijn ochtendritueel.7 uur geledenNet als MadonnaEen week geleden plaatste Madonna een reeks opvallende foto’s. Richard Groenendijk weet nu eindelijk wat de zangeres aan het doen was: haar sleutels lagen onder het bed.7 uur geledenEindelijk weer samenHet heeft twee jaar geduurd, maar Tony Junior is weer herenigd met zijn goede vriend Isaac. De twee hebben elkaar een tijd niet kunnen zien door reisbeperkingen, maar zijn nu extra blij elkaar weer te zien.7 uur geledenSintervriendChantal Janzen heeft een hele hoop foto’s gedeeld van Sinterklaas bij haar thuis. Niet alleen jongste zoon Bobby mocht bij de Sint op schoot, ook de presentatrice is even gaan zitten.7 uur geledenTerug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here