NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 06 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Henry van Loon zit minder in zijn hoofd sinds geboorte dochter 06 december 2021 07:00 06-12-21 07:00 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Henry van Loon is van zichzelf wat zwaar op de hand en kan erg in zijn hoofd zitten. De komiek heeft dat minder nu zijn dochter Bonnie sinds een jaar in zijn leven is, want zij trekt hem constant naar het hier en nu. “Omdat ze verschoond moet worden, ze honger heeft of naar het stopcontact kruipt. Dan moet je wel in actie komen. Alle niet-relevante zaken of gedachten vallen dan weg. Dat vind ik wel prettig”, aldus de theatermaker in gesprek met het AD.Door Bonnie heeft hij een “verlichtend gevoel” en is zijn perspectief “180 graden gedraaid”. “Voor het eerst in mijn leven gaat het niet meer om mij, hoe ik mijn talent ga ontplooien of wat ik nog meer wil in mijn carrière. Nu denk ik: ik moet gewoon een beetje geld verdienen om mijn gezin mede te onderhouden, voor de rest zie ik wel. Ik hoef niet meer zo nodig naar Carré.”Van Loons partner Jelka van Houten, die al twee kinderen heeft uit een eerdere relatie, verzekert hem dat de drive wel weer terugkomt. “Ik ben ‘m ook niet helemaal kwijt, maar het belangrijkste is nu ons baby’tje. Ik kan mijn gevoel bijna niet verwoorden. Het is enorm. Zij is alles.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here