NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 05 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Tina Turner-hit doet prins William aan moeder Diana denken 05 december 2021 15:13 05-12-21 15:13 Laatste update: 32 minuten geleden Update: 32 minuten geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Prins William weet nog goed hoe zijn moeder prinses Diana graag met liedjes meezong in de auto. Een van de nummers die ze draaide en waar de prins nog steeds fijne herinneringen aan heeft is The Best van Tina Turner, zo vertelt hij volgens Britse media in een aflevering van de serie Time To Walk van Apple Fitness+, die maandag uitkomt. Toen William en zijn jongere broer Harry als jonge jongens zenuwachtig waren om weer naar school te gaan, draaide hun moeder muziek in de auto. “Een van die liedjes die me al die tijd is bijgebleven en waar ik nu nog steeds graag naar luister is Tina Turners The Best. Omdat het zingend op de achterbank voelde als een familiemoment. En mijn moeder reed en zong keihard mee. Zelfs de politieagent die in de auto zat, zong soms mee”, zegt de prins (39), die zijn moeder in 1997 op vijftienjarige leeftijd verloor.De prins ging tijdens zulke autoritjes helemaal op in de muziek, zo ook in de hit van Tina Turner. “Als ik nu naar dat nummer luister, dan denk ik gelijk terug aan die autoritjes en komen er allerlei herinneringen van mijn moeder naar boven.”William probeert met zijn eigen kinderen, George (8), Charlotte (6) en Louis (3), ook muzikale momentjes te creëren. “Op de meeste ochtenden maken Charlotte en George enorme ruzie over welk liedje er gedraaid wordt. Ik moet er nu voor zorgen dat de ene dag de een, en de andere dag de ander aan de beurt is.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here