NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 04 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Week na overval op Ali B ook neef Yes-R beroofd 04 december 2021 13:26 04-12-21 13:26 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 62 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Ruim een week na de overval op Ali B is ook zijn neef Yes-R beroofd. Laatstgenoemde laat zaterdag op Instagram weten dat zijn gezin en hij ongedeerd zijn, maar doet verder geen uitspraken over het voorval. “Vannacht ben ik beroofd. In het kader van het politieonderzoek kan ik verder geen uitspraken doen”, zegt de rapper. “Mijn familie en ik zijn ongedeerd, uiteindelijk is dat het belangrijkst.”Ali B werd vorige week samen met zijn chauffeur vlak bij zijn huis overvallen. De presentator en artiest werd bedreigd met een vuurwapen en beroofd van zijn horloge. De politie is nog op zoek naar de daders. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here