NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 03 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , 60-plussers in regio Hollands-Midden kunnen zonder afspraak boosterprik halen 03 december 2021 13:54 03-12-21 13:54 Laatste update: 6 minuten geleden Update: 6 minuten geleden 6 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Zestig-plussers in de veiligheidsregio Hollands-Midden kunnen “onder strenge voorwaarden” zonder afspraak een boosterprik halen. GGD Hollands-Midden laat weten dat er op dit moment meer vaccins en personeel beschikbaar is dan er afspraken staan gepland.”Om geen tijd in deze boostercampagne te verliezen, hebben wij besloten de vrije tijdsloten onder strenge voorwaarden beschikbaar te stellen aan mensen die zonder afspraak langskomen”, aldus de GGD.De prikken worden alleen uitgedeeld aan mensen die tenminste zestig jaar oud zijn en die tenminste zes maanden geleden hun laatste coronavaccinatie of coronabesmetting hebben gehad. Ook moeten deze mensen minstens twee weken geleden een griepprik hebben gekregen, of de griepprik binnen twee weken krijgen.Mensen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, worden wegegstuurd. Volgens de GGD vindt er een “strenge selectie” plaats aan de deur van de vaccinatielocaties.Vanwege het wisselende aantal beschikbare doses kan de GGD mensen zonder afspraak niet garanderen dat ze een boosterprik krijgen. Op het moment dat de vrije plekken zijn gevuld, wordt de rij beëindigd en kunnen mensen niet meer in aanmerking komen voor een boosterprik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here