NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 02 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Romee Strijd viert eerste verjaardag dochter 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 37 minuten geleden Update: 37 minuten geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.een paar seconden geledenReden voor een feestjeRomee Strijd viert feest: haar dochter Mint is alweer één jaar oud. Het Nederlandse model viert de verjaardag van haar dochter met een hele lading ballonnen.een paar seconden geledenI drink wineNa Kim Kardashian en Lady Gaga heeft Nikkie de Jager opnieuw een grote naam voor haar YouTube-kanaal NikkieTutorials weten te strikken. In haar nieuwste video, die donderdagavond online is gezet, doet ze de make-up van Adele. “Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurt. Ik droom hier al jaren van”, zegt De Jager aan het begin van de video. De twee praten over roem, wijn, muziek én het liefdesleven van Adele.een paar seconden geledenJubileumPip Pellens en haar partner zijn negen jaar bij elkaar en dat vieren ze met een hapje op de plek waar ze in de echt werden verbonden. De actrice combineert de romantische dag ook nog even met een sponsordeal. “Vandaag hebben we ons negenjarig jubileum gevierd met een heerlijke lunch op de plek waar we zijn getrouwd.”2 uur geledenNieuw in MeerdijkJada Borsato heeft heugelijk nieuws: de dochter van Leontine en Marco is vanaf nu te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hoelang ze in de soap te zien zal zijn, zegt ze er niet bij, maar wel dat haar personage Abby heet.6 uur geledenEen mooi half jaarKijkers van Het Perfecte Plaatje weten het al: Bridget Maasland heeft de wedstrijd woensdag moeten verlaten. Georgina Verbaan blikt op Instagram terug op een mooi half jaar met de presentatrice en Maasland reageert daarop. “Lief, het was ook een van mijn langere relaties!”, grapt Maasland onder de foto.6 uur geleden9 uur geledenVerjaardagsuitjeBritney Spears heeft samen met haar verloofde Sam Asghari het vliegtuig gepakt naar een buitenlandse bestemming om daar haar verjaardag te vieren. Spears is donderdag veertig jaar geworden en viert naast dat heugelijke feit vooral dat ze verlost is van het dertien jaar durende curatorschap van haar vader Jamie. “O, wat een prachtige dag vandaag”, schrijft Spears. “Ik ben zo ontzettend blij dat ik weer het land uit kan, ik voel me gezegend.” Welke bestemming er op het programma staat, wordt vooralsnog niet gedeeld.Ten tijde van het curatorschap was het Jamie Spears die bepaalde of zijn dochter met vakantie mocht en waarheen. Ze kreeg heel af en toe toestemming om naar Hawaï te gaan, wat tot de Verenigde Staten behoort. Nu kan de artieste zelf weer beslissen waar ze naartoe wil, hoe lang en met wie.gisteren om 17:30Meest intense ooitDave Roelvink doet mee aan het eerste seizoen van Special Forces VIPS. “Met afstand het meest intense wat ik ooit heb gedaan. Wat een ervaring”, schrijft de realityster op Instagram.gisteren om 11:23Terug naar toenTelefoons herinneren je tegenwoordig regelmatig aan vroeger in de vorm van een foto. Zo stuitte Beau van Erven Dorens op dit kiekje waarop zijn vier zoons nog jong zijn. De presentator is er emotioneel van.gisteren om 07:50Feestje met Madonna en Dua LipaMadonna en Dua Lipa hebben samengewerkt voor een remix van Dua Lipa’s hit Levitating en kunnen het ook buiten de opnamestudio goed vinden. De zangeressen genieten van Martini’s tijdens een feestje.gisteren om 05:54Acht jaar doodPaul Walker overleed op 30 november 2013, maar de acteur is voor zijn goede vrienden nog steeds iedere dag onderdeel van hun leven. Vin Diesel haalt op de sterfdag van zijn Fast & Furious-collega herinneringen op en praat de acteur bij. Walkers dochter Meadow vroeg de dochter van Vin Diesel als haar bruidsmeisje en getuige, een emotioneel moment voor alle betrokkenen.dinsdag om 19:16VerdwaaldSplinter Chabot geniet van een heerlijke sneeuwvakantie in de Zwitserse bergen. Maar de sneeuw dreigt hem tijdens een solowandeling even parten te spelen. Door de sneeuw kan hij het pad namelijk niet meer vinden. Gelukkig duurt het verdwalen niet heel lang.dinsdag om 19:16dinsdag om 18:36GezaktHet was dinsdag een regenachtige dag en dat laat ook Olcay Gulsen op Instagram weten. Daarnaast is ze ook nog eens gezakt voor een rijexamen. Gelukkig betrof het slechts een test voor een televisieprogramma op SBS6.dinsdag om 13:07HartjeAli B is dankbaar voor de steun die hij heeft ontvangen nadat hij vorige week van zijn horloge beroofd werd voor zijn huis in Almere. “Bedankt voor alle steun de afgelopen dagen”, schrijft Ali Bouali, zoals de rapper voluit heet, bij een foto van zichzelf op Instagram. Hij sluit het bericht af met een rood hartje.dinsdag om 10:0012,5 jaar getrouwdDinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy bereiken vandaag een bijzondere mijlpaal: het stel is 12,5 jaar getrouwd. Lucy schrijft op Instagram hoe blij ze is dat ze het koperen huwelijk met haar man mag vieren.dinsdag om 07:51Tips zijn welkomFreek Vonk is net teruggekeerd uit Namibië en moet vanwege de omikronvariant van het coronavirus in quarantaine. Om de verveling tegen te gaan, vraagt hij zijn volgers alvast om filmtips.dinsdag om 05:23Laat het losBarbra Streisand kijkt met trots naar haar kleindochter die haar derde verjaardag viert. Die gaat niet zomaar voorbij: de dag moet worden gespendeerd in een Elsa-kostuum. Zo waant het meisje zich even een Disney-prinses.maandag om 19:23Lieke kon niet wachtenHet is nog geen december, maar bij Lieke van Lexmond is de kerstboom al opgetuigd. “Konden niet wachten dit jaar. Love!”, schrijft ze op Instagram.maandag om 19:23maandag om 16:56Niet grappigDe vrouw van Jochem Myjer kan niet altijd lachen om zijn grappen. Op Twitter schrijft hij: “Zit ik te lunchen met m’n vrouw, zie ik een vrachtwagen met de tekst ‘de vetophaaldienst’ voorbijrijden. Achteraf had ik m’n mond moeten houden, want ze praat al anderhalf uur niet meer tegen me.” De cabaretier heeft alvast voorzorgsmaatregelen genomen. “Heb de bank al opgemaakt”, schrijft hij. Myjer sluit af met de hashtag #weetwanneerjemoetzwijgen.maandag om 13:02LichtgewondJan de Hoop heeft maandag een lichte verwonding opgelopen. Op Instagram plaatste hij een foto waarop een wondje op zijn neus zichtbaar is. “Gewond na een aanvaring met de autodeur”, legt de RTL Ontbijtnieuws-presentator uit.maandag om 11:05Terug in het landFreek Vonk is maandagochtend zonder problemen in Nederland teruggekeerd. De tv-bioloog, die de afgelopen dagen in Namibië zat, moet nu vanwege de nieuwe maatregelen rondom de omikronvariant van het coronavirus verplicht in quarantaine.”We zijn er weer”, schrijft Vonk op Instagram bij een foto waarop hij naast het KLM-toestel staat waarmee hij naar Nederland vloog. “Op naar huis, quarantaine in”, vervolgt hij opgewekt.maandag om 10:02Dit is rijkdomJandino Asporaat verwacht binnenkort zijn derde kind en vertelt zijn volgers dat zijn gezin het allerbelangrijkste is. “Als ik praat over rijkdom, dan bedoel ik dit”, schrijft hij bij een familieportret.maandag om 05:29Een gok nemenGeorgina Verbaan en haar dochter hebben de kerstboom ook alweer geïnstalleerd en nemen daarbij een flinke gok: de kleurrijke creatie staat op een kattenmeubel. Nu maar hopen dat geen van de katten er ook even wil zitten.maandag om 05:25Een jaarlijks gevechtHoe doe je dat, als de één houdt van subtiel en de ander van hysterisch? Als we Leco van Zadelhoff mogen geloven delft er eigenlijk altijd eentje het onderspit: hij ziet de kerstboom het liefst niet al te vol, maar zijn partner heeft ‘m graag zo vol mogelijk. Dit jaar is de boom weer helemaal volgehangen en Van Zadelhoff dus de verliezer.maandag om 05:25Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here