NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 02 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Prinses Amalia krijgt geen losse munt voor haar achttiende verjaardag 01 december 2021 15:45 01-12-21 15:45 Laatste update: 9 uur geleden Update: 9 uur geleden 55 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Prinses Amalia krijgt voor haar achttiende verjaardag geen losse munt. De Koninklijke Nederlandse Munt bevestigt dat het bij de duoset blijft die in september al verscheen van de prinses en haar moeder koningin Máxima, die dit jaar vijftig werd. In die set zitten twee munten: een van koningin Máxima, die op 17 mei jarig was, en een van haar dochter prinses Amalia, die op 7 december jarig is.Er zijn in totaal drieduizend setjes gemaakt van alle acht Nederlandse euromunten, aldus de Koninklijke Nederlandse Munt.De voorzijde toont het dubbelportret van koningin Máxima en prinses Amalia. De achterkant toont een aantal sterren met de teksten “Koningin Máxima 50 jaar” en “Prinses Amalia 18 jaar”.Het setje kost 29,95 euro en is nog te koop op de website van de Koninklijke Nederlandse Munt. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here