NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 01 december 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Aaron Carter verlaat zijn verloofde een week na geboorte van hun zoon 30 november 2021 20:04 30-11-21 20:04 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 46 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Aaron Carter en zijn verloofde Melanie Martin hebben een week na de geboorte van hun zoon hun relatie verbroken. De Amerikaanse zanger laat aan entertainmentwebsite TMZ weten dat de twee sinds dinsdagochtend uit elkaar zijn. Volgens de 33-jarige Carter is zijn familie, met wie hij al jaren in de clinch ligt, de oorzaak van de breuk. Zijn ex had volgens hem wel contact met onder anderen zijn tweelingzus Angel en daar was hij niet blij mee.”Melanie heeft de hele tijd tegen me gelogen. Ze communiceerde met mijn tweelingzus en de familieleden die me in de gevangenis probeerden te stoppen.”De jongere broer van Backstreet Boy Nick Carter kampt naar eigen zeggen met schizofrenie en wordt door meerdere familieleden beschuldigd van bedreiging. Zo bepaalde een rechter eerder dat hij om die reden uit de buurt van Nick en diens gezin moet blijven.Carter en Martin maakten een week geleden bekend ouders te zijn geworden van zoon Prince Lyric. De twee verwachtten in 2020 al eens een kindje, maar die zwangerschap eindigde in een miskraam. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here