NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 30 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Verplichte isolatie van echtpaar dat uit vliegtuig werd gehaald beëindigd 30 november 2021 18:44 30-11-21 18:44 Laatste update: 2 minuten geleden Update: 2 minuten geleden 68 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Het echtpaar dat werd vastgehouden in een isolatielocatie in Haren is per direct vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft dinsdag besloten geen verzoek te doen het duo langer vast te houden. Het OM heeft hiertoe besloten omdat de twee negatief hebben getest op corona. Eerder op dinsdag liet de advocaat van het stel al weten dat ze vrijgelaten werden. Het echtpaar heeft zich niet schuldig gemaakt aan een strafbaar feit, laat een woordvoerder van het OM in gesprek met NU.nl weten.De Portugese vrouw en Spaanse man werden zondag in quarantaine geplaatst in een hotel vlakbij Schiphol, omdat de vrouw na een vlucht vanuit Zuid-Afrika positief was getest.In dat land is de omikronvariant van het coronavirus gesignaleerd. Wetenschappers maken zich zorgen over deze nieuwe coronavirusvariant.De twee verlieten dat hotel echter en werden vervolgens uit een vliegtuig gehaald door de marechaussee en in gedwongen isolatie geplaatst in het Universitair Medisch Centrum Groningen.Het echtpaar liet daarna weten in de veronderstelling te zijn dat het het hotel gewoon mocht verlaten. Burgemeester Marianne Schuurmans van Haarlemmermeer had een andere lezing: volgens haar was het stel “al vanaf het begin” opstandig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here