NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 30 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Politie doet inval bij huis Marilyn Manson na aantijgingen seksueel misbruik 30 november 2021 06:31 30-11-21 06:31 Laatste update: 36 minuten geleden Update: 36 minuten geleden 2 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De politie van Los Angeles is het huis van Marilyn Manson in West Hollywood maandag binnengevallen. De inval zou zijn gedaan vanwege Manson’s lopende onderzoeken naar seksueel misbruik, meldt TMZ. Manson was op het moment dat de politie arriveerde niet thuis, waarop zijn deur werd geforceerd. De aanwezige agenten hadden een huiszoekingsbevel bij zich om zichzelf toegang tot het pand te kunnen verlenen. Er werden onder meer hard drives van computers in beslag genomen, die bekeken zullen worden voordat Mansons zaak wordt overgedragen aan de openbaar aanklager van Los Angeles.Manson wordt verdacht van mishandeling en het seksueel en emotioneel misbruiken van meerdere vrouwen die naar voren zijn gekomen met hun verhaal. Zo zou de zanger een kamer in zijn huis hebben die volledig geïsoleerd is tegen geluid, waarin hij vrouwen opsloot, mishandelde en misbruikte.Zelf ontkent Manson onschuldig te zijn en meent hij dat er sprake is van een hetze tegen hem. Volgens hem waren alle seksuele contacten die hij heeft gehad in overeenstemming met de betreffende vrouwen. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here