Doelpunten:

 • 10′ Maziz 1-0 (pen)
 • 18′ Mikautadze 2-0 (pen)
 • 38′ Kouamé 2-1
 • 41′ Kouamé 2-2
 • 49′ Refaelov 2-3 (pen)
 • 60′ Maziz 3-3

Fase per fase

 1. tweede helft, minuut 59. Maziz brengt Seraing weer langszij. Anderlecht liet Seraing weer in de wedstrijd komen en betaalt daar nu de prijs voor. Kilota vindt Mikautadze en die brengt de bal in één tijd fraai voor doel. Daar tikt Maziz zijn tweede van de avond binnen. Alles te herdoen! .

  Maziz brengt Seraing weer langszij

  Anderlecht liet Seraing weer in de wedstrijd komen en betaalt daar nu de prijs voor. Kilota vindt Mikautadze en die brengt de bal in één tijd fraai voor doel. Daar tikt Maziz zijn tweede van de avond binnen. Alles te herdoen!

 2. tweede helft, minuut 49. Van 2-0 naar 2-3! De donkere wolken boven Anderlecht zijn opgeklaard. Refaelov zet de elfmeter – recht door het midden – feilloos om. 2-3 voor paars-wit! .

  Van 2-0 naar 2-3!

  De donkere wolken boven Anderlecht zijn opgeklaard. Refaelov zet de elfmeter – recht door het midden – feilloos om. 2-3 voor paars-wit!

 3. tweede helft, minuut 47. Nu ook penalty voor Anderlecht. Anderlecht krijgt een uitgelezen kans om de scheve situatie helemáál om te keren. Een verdediger van Seraing maakt een vermijdbare fout op Refaelov. De aanvaller gaat zelf achter de bal staan… .

  Nu ook penalty voor Anderlecht

  Anderlecht krijgt een uitgelezen kans om de scheve situatie helemáál om te keren. Een verdediger van Seraing maakt een vermijdbare fout op Refaelov. De aanvaller gaat zelf achter de bal staan…

 4. tweede helft, minuut 46. Tweede helft afgetrapt. We zijn onderweg voor de tweede helft in Seraing – Anderlecht. De thuisploeg steekt meteen even de neus aan het venster, maar echt veel gevaar levert dat niet op. .

  Tweede helft afgetrapt

  We zijn onderweg voor de tweede helft in Seraing – Anderlecht. De thuisploeg steekt meteen even de neus aan het venster, maar echt veel gevaar levert dat niet op.

 5. tweede helft, minuut 46 match begonnen

 6. rust, 21 uur 34. Rusten na dolle eerste helft. Aan spektakel geen gebrek in het openingsduel van de 1/8e finales. Anderlecht kende een dramatische start in Seraing door twee penaltyfouten in het openingskwartier. Paars-wit leek op weg naar een nieuw bekertrauma, maar door twee doelpunten van Kouamé net voor rust hangen de bordjes weer gelijk. Op naar meer goals in de tweede helft?  .

  Rusten na dolle eerste helft

  Aan spektakel geen gebrek in het openingsduel van de 1/8e finales. Anderlecht kende een dramatische start in Seraing door twee penaltyfouten in het openingskwartier. Paars-wit leek op weg naar een nieuw bekertrauma, maar door twee doelpunten van Kouamé net voor rust hangen de bordjes weer gelijk. Op naar meer goals in de tweede helft? 

 7. eerste helft, minuut 49 match afgelopen

 8. eerste helft, minuut 43.

 9. eerste helft, minuut 42.

 10. eerste helft, minuut 41. Kouamé zet alles recht met 2 goals in 2 minuten. Seraing is amper bekomen van de aansluitingstreffer of het moet al een tweede goal incasseren. Verschaeren schildert de bal perfect op het hoofd van Kouamé en die kopt aan de tweede paal zijn tweede van de avond binnen. .

  Kouamé zet alles recht met 2 goals in 2 minuten

  Seraing is amper bekomen van de aansluitingstreffer of het moet al een tweede goal incasseren. Verschaeren schildert de bal perfect op het hoofd van Kouamé en die kopt aan de tweede paal zijn tweede van de avond binnen.

 11. eerste helft, minuut 40.

 12. eerste helft, minuut 38. Kouamé geeft Anderlecht weer hoop. Met de rust in zicht komt Anderlecht terug in de wedstrijd. Sambu laat zich de bal afsnoepen door Murillo en die biedt Kouamé de aansluitingstreffer op een presenteerblaadje aan. Het begin van de ommekeer? .

  Kouamé geeft Anderlecht weer hoop

  Met de rust in zicht komt Anderlecht terug in de wedstrijd. Sambu laat zich de bal afsnoepen door Murillo en die biedt Kouamé de aansluitingstreffer op een presenteerblaadje aan. Het begin van de ommekeer?

 13. eerste helft, minuut 36. Waar blijven de grote uitgespeelde kansen voor paars-wit? Peter Vandenbempt op Radio 1.

  Waar blijven de grote uitgespeelde kansen voor paars-wit?
  Peter Vandenbempt op Radio 1

 14. eerste helft, minuut 35. Refaelov claimt penalty. Refaelov snijdt de zestien in en gaat dan iets te makkelijk liggen na een duel. De Israëliër claimt een penalty, maar scheidsrechter Put gaat er terecht niet op in. .

  Refaelov claimt penalty

  Refaelov snijdt de zestien in en gaat dan iets te makkelijk liggen na een duel. De Israëliër claimt een penalty, maar scheidsrechter Put gaat er terecht niet op in.

 15. eerste helft, minuut 33. Anderlecht jaagt op aansluitingstreffer. De bezoekers proberen de druk nu toch op te voeren. Na een goede combinatie met Zirkzee vindt Kouamé de ruimte op rechts bij Verschaeren. Die brengt de bal laag voor doel, maar daar wordt die nog net in hoekschop verwerkt. Die levert niks op. .

  Anderlecht jaagt op aansluitingstreffer

  De bezoekers proberen de druk nu toch op te voeren. Na een goede combinatie met Zirkzee vindt Kouamé de ruimte op rechts bij Verschaeren. Die brengt de bal laag voor doel, maar daar wordt die nog net in hoekschop verwerkt. Die levert niks op.

 16. eerste helft, minuut 30. Anderlecht komt nog eens piepen op een hoekschop van Refaelov. De bal landt uiteindelijk voor de voeten van Kouamé, maar die besluit in één tijd met een gekraakt schot naast. .

  Anderlecht komt nog eens piepen op een hoekschop van Refaelov. De bal landt uiteindelijk voor de voeten van Kouamé, maar die besluit in één tijd met een gekraakt schot naast.

 17. eerste helft, minuut 25.

 18. eerste helft, minuut 25. Anderlecht vindt voorlopig geen oplossingen, een gretig Seraing heeft alles onder controle. Zijn we op weg naar een eerste verrassing in de 1/8e finales? .

  Anderlecht vindt voorlopig geen oplossingen, een gretig Seraing heeft alles onder controle. Zijn we op weg naar een eerste verrassing in de 1/8e finales?

 19. eerste helft, minuut 24.

 20. eerste helft, minuut 20. Verschaeren haalt uit. Anderlecht knutselt eindelijk eens een goede aanval in elkaar. Een lage voorzet van Murillo wordt weggewerkt in de voeten van Verschaeren. Die haalt meteen uit en Dietsch heeft een prima redding nodig om de bal in hoekschop te werken. .

  Verschaeren haalt uit

  Anderlecht knutselt eindelijk eens een goede aanval in elkaar. Een lage voorzet van Murillo wordt weggewerkt in de voeten van Verschaeren. Die haalt meteen uit en Dietsch heeft een prima redding nodig om de bal in hoekschop te werken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here