NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 29 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Meta zou gifjesplatform GIPHY toch niet mogen overnemen 29 november 2021 07:11 29-11-21 07:11 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 24 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Meta, de nieuwe naam van Facebook, zou het gifjesplatform GIPHY toch niet mogen overnemen van de Britse mededingingsautoriteit CMA, meldt The Financial Times maandag. GIPHY is een database van gif-animaties voor sociale media en chatapps. Daarmee kunnen gebruikers chatgesprekken of berichtjes op sociale media opleuken. De animaties kunnen ook gebruikt worden voor reclames.Meta kocht GIPHY in mei vorig jaar, naar verluidt voor 400 miljoen dollar (zo’n 340 miljoen euro). De overname was logisch: de helft van alle animaties die vanuit GIPHY worden verstuurd, verschijnt op apps of websites van het bedrijf.Volgens The Financial Times is de mededingingsautoriteit van plan om de deal terug te draaien. Het zou de eerste keer zijn dat de CMA dat doet, blijkt uit een rapport dat de krant heeft ingezien.Meta en de CMA hebben nog niet op het nieuws gereageerd. De verwachting is dat er de komende dagen meer details bekend worden gemaakt. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here