NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , 36Beatrix over bijna jarige Amalia: ‘Ze groeit op tot verstandig mens’ Beatrix over bijna jarige Amalia: 'Ze groeit op tot verstandig mens' Prinses Beatrix rondde zondag haar bezoek aan Curaçao af en vliegt weer terug naar Nederland, ruim op tijd voor de verjaardag van haar kleindochter en troonopvolger Amalia. Desgevraagd zei prinses Beatrix dat Amalia is opgegroeid tot “een verstandig mens”, en ze heeft er vertrouwen in dat ze die lijn in de toekomst doorzet. Gepubliceerd op 28 november 2021 20:27 4 NUjij-reacties reacties Video delen: , Aanbevolen video's Net Binnen NUjij-reactiesReacties 00:36Beatrix over bijna jarige Amalia: ‘Ze groeit op tot verstandig mens’00:56Prinses Beatrix helpt met planten fruitboom in Curaçao00:45Prinses Beatrix deelt liefde voor vogels tijdens bezoek Curaçao00:34Prinses Alexia loopt mee met klimaatmars in Wales02:03Zelfspot, paarden en cocktails: dit weten we nu van het boek over Amalia01:30Prinses Amalia vindt het ‘enorm gek’ om eigen boek te zien00:37Vraag van Willem-Alexander om wave leidt tot misverstand bij Noren00:38Koningspaar op staatsbezoek in Dubai voor Expo 2020 00:33Beelden tonen nieuwe lavastromen op La Palma03:19Succesvolle Spelen lonken voor Schulting: ‘Ze maakt zichzelf favoriet’00:40KNMI waarschuwt voor gladheid en geeft code geel af01:30Het belangrijkste nieuws van 28 november in anderhalve minuut00:36Beatrix over bijna jarige Amalia: ‘Ze groeit op tot verstandig mens’02:05Geen individueel goud Schulting: ‘Brons houdt mij kritisch en scherp’00:40President Tsjechie beëdigt premier vanuit cel van plexiglas00:45Piloten maken historische landing met Airbus op Antarctica Kon niet inloggen in NUjij. Probeer het later nog eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here