Fase per fase

 1. vooraf, 11 uur 36. In Zagreb kozen we ervoor om iets meer in te zakken, maar ik kan wel al kwijt dat we het opnieuw aanvallender zullen aanpakken. We spelen thuis, wij gaan op onze manier proberen die wedstrijd te winnen. John van den Brom (trainer Racing Genk).

  In Zagreb kozen we ervoor om iets meer in te zakken, maar ik kan wel al kwijt dat we het opnieuw aanvallender zullen aanpakken. We spelen thuis, wij gaan op onze manier proberen die wedstrijd te winnen.
  John van den Brom (trainer Racing Genk)

 2. vooraf, 11 uur 36. Geen Onuachu. John van den Brom kan tegen Club Brugge niet rekenen op topschutter Paul Onuachu. De boomlange Nigeriaan voelde zich donderdag ziek en is niet op tijd hersteld voor de ontmoeting met de landskampioen. .

  Geen Onuachu

  John van den Brom kan tegen Club Brugge niet rekenen op topschutter Paul Onuachu. De boomlange Nigeriaan voelde zich donderdag ziek en is niet op tijd hersteld voor de ontmoeting met de landskampioen.

 3. vooraf, 11 uur 33. Genk in puntennood. Racing Genk verloor al zes keer in de competitie. Het heeft in de stand al zes punten achterstand op Club Brugge, dat ondanks de mindere prestaties toch nog altijd netjes in de top vier staat. Wie doet vandaag een zaakje? .

  Genk in puntennood

  Racing Genk verloor al zes keer in de competitie. Het heeft in de stand al zes punten achterstand op Club Brugge, dat ondanks de mindere prestaties toch nog altijd netjes in de top vier staat. Wie doet vandaag een zaakje?

 4. vooraf, 11 uur 32. Kiest Clement voor Vormer? Sinds hij twee jaar geleden trainer werd bij Club Brugge stond Philippe Clement nooit ter discussie. Nu wordt het toch wat warmer onder zijn stoel. De Club-fans verwijten hun trainer dat hij aanvoerder Ruud Vormer niet opstelde tegen Leipzig. Zien we de Nederlander vandaag wel aan de aftrap in Limburg? .

  Kiest Clement voor Vormer?

  Sinds hij twee jaar geleden trainer werd bij Club Brugge stond Philippe Clement nooit ter discussie. Nu wordt het toch wat warmer onder zijn stoel.

  De Club-fans verwijten hun trainer dat hij aanvoerder Ruud Vormer niet opstelde tegen Leipzig. Zien we de Nederlander vandaag wel aan de aftrap in Limburg?

 5. vooraf, 11 uur 30.

  Jupiler Pro League

  Philippe Clement: “Vormer is niet blij, maar er zijn duidelijke afspraken gemaakt”