Fase per fase

 1. vooraf, 11 uur 59. We hebben er nood aan om eens enkele wedstrijden na elkaar te winnen. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck.

  We hebben er nood aan om eens enkele wedstrijden na elkaar te winnen
  Gent-coach Hein Vanhaezebrouck

 2. vooraf, 11 uur 57. Vanhaezebrouck: “Er is een groot gat met de top 6”. In 15 competitiematchen kon KAA Gent nog maar 6 keer winnen dit seizoen. Daardoor moet het vrede nemen met een gedeelde 9e plaats. “We zijn blij dat we bij het pelotonnetje gekomen zijn. Er is wel een groot gat met de eerste 6 ploegen. We moeten er de komende weken alles aan doen om dat gat wat dicht te rijden”, zegt Gent-coach Hein Vanhaezebrouck. “We moeten vermijden dat het de Processie van Echternach wordt: eerst vooruitgaan, daarna weer terugvallen en dan weer vooruitgaan.” .

  Vanhaezebrouck: “Er is een groot gat met de top 6”

  In 15 competitiematchen kon KAA Gent nog maar 6 keer winnen dit seizoen. Daardoor moet het vrede nemen met een gedeelde 9e plaats.

  “We zijn blij dat we bij het pelotonnetje gekomen zijn. Er is wel een groot gat met de eerste 6 ploegen. We moeten er de komende weken alles aan doen om dat gat wat dicht te rijden”, zegt Gent-coach Hein Vanhaezebrouck.

  “We moeten vermijden dat het de Processie van Echternach wordt: eerst vooruitgaan, daarna weer terugvallen en dan weer vooruitgaan.”

 3. vooraf, 11 uur 56. Hein Vanhaezebrouck blikt vooruit op de match tegen Standard.

  Hein Vanhaezebrouck blikt vooruit op de match tegen Standard

 4. vooraf, 11 uur 54. KAA Gent-Standard. Het verschil tussen Gent (9e) en Standard (12e) bedraagt 1 punt. In het middenrif van het klassement staat alles nog op een kluitje bij elkaar. Welk team doet vanavond een zaakje? Volg de wedstrijd vanaf 18.30 uur. .

  KAA Gent-Standard

  Het verschil tussen Gent (9e) en Standard (12e) bedraagt 1 punt. In het middenrif van het klassement staat alles nog op een kluitje bij elkaar. Welk team doet vanavond een zaakje? Volg de wedstrijd vanaf 18.30 uur.

 5. Vooraf, 11 uur 54

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here