NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 28 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Seth Meyers is opnieuw vader geworden 27 november 2021 18:53 27-11-21 18:53 Laatste update: 17 uur geleden Update: 17 uur geleden 5 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Amerikaanse talkshowhost Seth Meyers is voor de derde keer vader geworden, zo zei hij zaterdag tijdens zijn talkshow Late Night with Seth Meyers. Het meisje heet Adelaide en is in september geboren. Meyers en zijn vrouw Alexi Ashe hebben de komst van hun dochtertje een tijd stilgehouden. Tijdens de show liet de presentator een filmpje zien aan het publiek. In het filmpje waren zijn kinderen te zien, die alle drie waren verkleed als kalkoenen voor Thanksgiving.”We hebben er nog een, jongens!”, riep Meyers enthousiast. “Tien weken geleden is mijn vrouw bevallen van een meisje.” Ook liet hij weten dat het meisje is vernoemd naar Meyers oma. 745Seth Meyers kondigt de geboorte van zijn dochter aan in Late Night with Seth Meyers , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here