Fase per fase

 1. 16 uur 15. Aerts mikt op eindzege: “Kansen nog niet voluit kunnen verdedigen door tegenslag”. Toon Aerts staat na de Koppenbergcross op 29 tellen van Eli Iserbyt. Hij heeft van dit regelmatigheidsklassement een doel gemaakt. “Ik ben er in het verleden al een paar keer dichtbij geweest, maar ik kon door tegenslag niet altijd ten volle mijn kansen verdedigen. De ene keer brak ik drie ribben, de andere keer had ik last van mijn schouder. De Wereldbeker en de Superprestige heb ik al een keer gewonnen, het zou mooi zijn om dit klassement aan mijn erelijst toe te voegen.” “Straks komen er met Loenhout, Baal en Herentals een aantal zware crossen aan die me goed liggen. Krijgen we dan veel modder, dan hoop ik in de kerstperiode mijn krachten beter te kunnen uitspelen.” “Het parcours in Kortrijk is minder op mijn lijf geschreven. Natuurlijk hoop ik mee te doen voor de overwinning. Lukt dat niet, dan verwacht ik niet dat de concurrentie minuten van me zal wegrijden.” .

  Aerts mikt op eindzege: “Kansen nog niet voluit kunnen verdedigen door tegenslag”

  Toon Aerts staat na de Koppenbergcross op 29 tellen van Eli Iserbyt. Hij heeft van dit regelmatigheidsklassement een doel gemaakt.

  “Ik ben er in het verleden al een paar keer dichtbij geweest, maar ik kon door tegenslag niet altijd ten volle mijn kansen verdedigen. De ene keer brak ik drie ribben, de andere keer had ik last van mijn schouder. De Wereldbeker en de Superprestige heb ik al een keer gewonnen, het zou mooi zijn om dit klassement aan mijn erelijst toe te voegen.”

  “Straks komen er met Loenhout, Baal en Herentals een aantal zware crossen aan die me goed liggen. Krijgen we dan veel modder, dan hoop ik in de kerstperiode mijn krachten beter te kunnen uitspelen.”

  “Het parcours in Kortrijk is minder op mijn lijf geschreven. Natuurlijk hoop ik mee te doen voor de overwinning. Lukt dat niet, dan verwacht ik niet dat de concurrentie minuten van me zal wegrijden.”

 2. 16 uur 14. De resultaten van de voorbije maanden vertalen niet het gevoel dat ik heb. Met de conditie van dit jaar heb ik er niet alles uitgehaald. Aan de andere kant heeft Eli Iserbyt bewezen dat hij alles perfect onder de knie heeft. Tactisch maakt hij bijna altijd de juiste beslissing. Zijn niveau ligt niet veel hoger dan dat van ons, maar voor ons moet alles net iets meer meezitten om te winnen. Het is natuurlijk leuker om zelf te winnen, maar hij heeft zijn zeges nooit gestolen. Toon Aerts.

  De resultaten van de voorbije maanden vertalen niet het gevoel dat ik heb. Met de conditie van dit jaar heb ik er niet alles uitgehaald. Aan de andere kant heeft Eli Iserbyt bewezen dat hij alles perfect onder de knie heeft. Tactisch maakt hij bijna altijd de juiste beslissing. Zijn niveau ligt niet veel hoger dan dat van ons, maar voor ons moet alles net iets meer meezitten om te winnen. Het is natuurlijk leuker om zelf te winnen, maar hij heeft zijn zeges nooit gestolen.
  Toon Aerts

 3. 16 uur 13. Bekijk een verslag van de Koppenbergcross.

  Bekijk een verslag van de Koppenbergcross

 4. 16 uur 12. Tweede manche. Eli Iserbyt is tot dusver de man van het seizoen. De West-Vlaming won op 1 november ook op de Koppenberg en is vanzelfsprekend de leider in het klassement van de X²O-Trofee. Bewaart hij die eerste plaats na de cross in Kortrijk? De antwoorden formuleren we vanaf 15 u op deze pagina en op Eén.  .

  Tweede manche

  Eli Iserbyt is tot dusver de man van het seizoen. De West-Vlaming won op 1 november ook op de Koppenberg en is vanzelfsprekend de leider in het klassement van de X²O-Trofee. Bewaart hij die eerste plaats na de cross in Kortrijk? De antwoorden formuleren we vanaf 15 u op deze pagina en op Eén. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here