NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 26 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Politie Almere op zoek naar twee verdachten van overval op Ali B 26 november 2021 16:31 26-11-21 16:31 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 19 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De politie van Almere is op zoek naar twee mannen die worden verdacht van de gewapende overval op Ali B en zijn chauffeur. Getuigen van het incident van donderdagavond wordt gevraagd zich te melden. De rapper werd bij zijn woning in Almere overvallen door gewapende overvallers, vertelde hij in een video op Instagram.”Het gaat goed, we zijn gezond. Die mensen (overvallers, red.) wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik dacht: hoe eerder je het geeft, hoe eerder je ervan af bent”, aldus Ali Bouali, zoals de The Voice-coach volledig heet. Aan Omroep Flevoland vertelde hij dat het om zijn Rolex-horloge ging.Ali B en zijn gezin zijn ongedeerd. “Het gaat goed, en ik hoop dat ze de daders pakken.” We zijn op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen over deze gewapende overval aan de Fokkeboom in #Almere. Heb je tips of informatie? Bel ons op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. https://t.co/v4qEEX6Yme https://t.co/EbbASa5NUlAvatarAuteurPolitieFlevoMoment van plaatsen12:18 – 26 november 2021 , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here