NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 26 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Kim Kardashian en dochter North starten samen TikTok-kanaal 26 november 2021 17:24 26-11-21 17:24 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Kim Kardashian en haar dochter North West hebben donderdag een gezamenlijk TikTok-kanaal gelanceerd. De realityster en het achtjarige meisje delen hierop filmpjes die ze samen hebben gemaakt. In de eerste video is te zien dat moeder en dochter samen het liedje Need to Know van Doja Cat playbacken. Ook worden er producten getoond van de verzorgingslijn van Kylie Jenner, de halfzus van Kardashian.In een andere video van het tweetal staat Halloween centraal, de feestdag die donderdag in de Verenigde Staten werd gevierd. Kardashian en West steken hun vingers op en zijn omgeven door pompoenen en andere feestdecoratie.In een derde TikTok-video zijn beelden te zien waarin de realityster en haar dochter thuis ontspannen en rondrijden in een auto.Moeder en dochter hebben al duizenden volgers en volgen zelf alleen het TikTok-account van Kourtney Kardashian en haar dochter Penelope (9). Zij startten hun kanaal in oktober en hebben inmiddels al bijna een half miljoen volgers. Een still uit een TikTok-video van Kim Kardashian en North West. (Foto: TikTok/Kim Kardashian en North West) Een still uit een TikTok-video van Kim Kardashian en North West. (Foto: TikTok/Kim Kardashian en North West) , Een still uit een TikTok-video van Kim Kardashian en North West. (Foto: TikTok/Kim Kardashian en North West) , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here