NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 26 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Ali B ongedeerd na gewapende overval bij woning in Almere 25 november 2021 23:46 25-11-21 23:46 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Ali B en zijn chauffeur zijn donderdagavond bij zijn woning in Almere overvallen door gewapende overvallers, vertelt hij in een video op Instagram. De 40-jarige rapper zegt dat hij en zijn gezin hierbij ongedeerd zijn gebleven. “Het gaat goed, we zijn gezond.” “De mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik dacht: hoe eerder je het geeft, hoe eerder je er vanaf bent”, aldus Ali Bouali, de volledige naam van de The Voice-coach. Het is niet duidelijk wat de overvallers buit hebben gemaakt, maar volgens Omroep Flevoland gaat het om een horloge van Rolex. Bouali benadrukt dat hij vanwege het politieonderzoek niets kan zeggen. “Ik laat de politie zijn werk doen.”De melding van de overval kwam rond 21.15 uur binnen bij de politie. Er zou sprake zijn van meerdere daders, die er na de overval in een auto vandoor gingen. De rapper hoopt dat de politie de daders snel pakt. “Maar belangrijker: ik en mijn gezin zijn gezond en ongedeerd.”De wijk werd na de overval door de politie afgezet voor technisch onderzoek, meldt Omroep Flevoland. Op foto’s van RTL Boulevard is te zien hoe B met de politie praat. De politie wilde donderdagavond nog geen mededelingen over het onderzoek doen.In maart werd de straat van Bouali nog uit voorzorg ontruimd nadat er een explosief was gevonden. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) kwam toen om het explosief te verwijderen.De afgelopen jaren werden meerdere bekende Nederlanders het slachtoffer van een gewapende overval, onder wie Nikkie de Jager, René van der Gijp en Fred van Leer. 45Ali B reageert in videoboodschap op overval: ‘Het gaat goed’ , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here