NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 25 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Zangeres Eefje de Visser is voor het eerst moeder geworden 25 november 2021 17:15 25-11-21 17:15 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 12 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Eefje de Visser is voor het eerst moeder geworden. De 35-jarige zangeres deelt donderdag een foto op Instagram waarop ze haar baby vasthoudt. De Visser laat niet weten wanneer ze is bevallen en hoe haar kind heet. Haar vriend Pieterjan Coppejans heeft op Instagram ook een foto van de baby geplaatst met de naam Pablo erbij, wat mogelijk betekent dat het kind zo heet.De zangeres maakte afgelopen voorjaar bekend in verwachting te zijn van haar eerste kind. Om die reden besloot ze toen haar najaarstournee te verplaatsen naar volgend jaar. Eefje de Visser deelt op Instagram een foto met haar baby. Eefje de Visser deelt op Instagram een foto met haar baby. Foto: Eefje de Visser , Eefje de Visser deelt op Instagram een foto met haar baby. Foto: Eefje de Visser , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here