NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 25 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Martin Garrix solliciteert bij Freek Vonk 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen. een paar seconden geledenOpen sollicitatieMartin Garrix vraagt zich af of Freek Vonk nog openstaande vacatures heeft. De dj plaatst op Instagram een foto waarop hij een schorpioen op zijn hand heeft, met daarbij de tekst: “Freek Vonk, zoek je nog een assistent?”een paar seconden geledenZachtaardigKalkoenen zijn zo ongeveer de zachtaardigste dieren op aarde, schrijft Billie Eilish op Instagram. Het is niet geheel toevallig dat ze haar boodschap donderdag deelt, want in de Verenigde Staten wordt dan Thanksgiving gevierd en daarvoor worden volgens de zangeres jaarlijks 46 miljoen kalkoenen gedood. “Ik weet dat het lastig is om tradities te veranderen, maar houd dit in je achterhoofd.”7 minuten geledenJubileumHet is donderdag precies 21 jaar geleden dat Tanja Jess en Charly Luske elkaar voor het eerst kusten. Het koppel leerde elkaar kennen bij de musical Boy Band en deelt op Instagram een romantische foto om bij dit bijzondere moment stil te staan.4 uur geledenNieuw thuisFreek Vonk heeft donderdag geholpen bij een overplaatsing en een paar wilde honden per vliegtuig een nieuw thuis gegeven. Waar de favoriete savannedieren van de tv-bioloog naartoe zijn verhuisd, vertelt hij er niet bij. Dat is ongetwijfeld te zien in een komende aflevering van Freeks Wilde Wereld.9 uur geledenPoseren voor de kerstboomBritney Spears is heel blij met haar kerstboom en plaatste de laatste dagen diverse foto’s van het enorme ding. Nu heeft ze ook haar verloofde Sam Asghari op de foto weten te krijgen.10 uur geledenMet z’n allen op de fotoEen familiefoto is natuurlijk het mooist op vakantie: iedereen is relaxter en heeft een lekker gezond kleurtje gekregen. De familie Meiland denkt daar niet anders over, al twijfelt Leroy, die een relatie heeft met Maxime Meiland, of hij niet te veel knoflook heeft gegeten. Hun dochter Vivé lijkt in ieder geval íéts niet helemaal leuk te vinden.10 uur geleden10 uur geledenOp huwelijksreisParis Hilton en haar kersverse echtgenoot zijn op huwelijksreis, en als we de hotelerfgename mogen geloven is dat écht anders dan een gewone vakantie.gisteren om 19:11SupertrotsCourteney Cox zet haar vriend Johnny McDaid in het zonnetje. Het Snow Patrol-bandlid schreef mee aan Ed Sheerans hit Bad Habits en dat nummer is genomineerd voor een Grammy Award. “Ik ben zo trots op je”, schrijft de Friends-actrice.gisteren om 17:26Wie wat bewaart, heeft watMarc van der Linden doet op woensdag mee aan Throwback Thursday en deelt wat kiekjes uit het archief. “Mijn lieve mam en zus bewaren dit soort herinneringen beter dan ik”, schrijft de royaltyverslaggever.gisteren om 14:28ComplimentenregenKarin Bloemen zet collega Francis van Broekhuizen in het zonnetje. “Wat een talent heeft die vrouw”, vindt de zangeres. “Wat een schat ben je toch”, reageert Van Broekhuizen.gisteren om 11:44UitgeputChrissy Teigen is uitgeput nadat ze urenlang koekjes heeft gebakken. “Dit zijn mijn macadamiakoekjes met witte chocolade en zeezout”, schrijft ze op Instagram. “Absoluut het allerlekkerste koekje dat er bestaat.”gisteren om 08:03Al helemaal in de krulspeldenMarieke Elsinga maakt ochtendradio en is dus altijd al vroeg uit de veren. Dan hou je ‘s ochtends weleens tijd over. De radio-dj laat op Instagram zien dat ze de ochtend begonnen is in de stoel van een haarstylist: de krulspelden zitten er nog in.gisteren om 08:03gisteren om 05:17Ik zie hem al staanDe goedheilig man is in het land en zorgt ervoor dat alle kinderen in Nederland af en toe een liedje voor hem zingen, in de hoop dat hun schoen de volgende dag goed gevuld zal zijn. Het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg krijgt dinsdagavond niet alleen vocale ondersteuning van mama, maar ook van papa.dinsdag om 19:18Samen te paardPaardenliefhebbers Bridget Maasland en Samantha Steenwijk poseerden allebei voor de paardenkalender van KWF Kankerbestrijding. Het Haagse duo heeft de kalender, waarvan de opbrengsten naar het goede doel gaan, dinsdag gelanceerd.dinsdag om 15:50Mooi paars is niet lelijkEva Crutzen is sinds juni moeder van dochter Ida. Het tweetal ging dinsdag in matchend paars naar buiten, deelt de cabaretière op Instagram. “Je zou door alle glitter en ‘glemmor’ bijna vergeten dat er ook nog een wezen wordt grootgebracht”, grapt Crutzen.dinsdag om 13:47Goed nieuwsPaul de Leeuw heeft dinsdag weer goed nieuws gekregen. Zijn blaas is opnieuw schoon verklaard, zo bleek na onderzoek in het ziekenhuis. De presentator, bij wie vijf jaar geleden blaaskanker werd vastgesteld, deelde de uitslag dinsdag op Instagram bij een foto van zijn “helden van de zorg”, die hem onderzochten.De Leeuw ging vijf jaar geleden onder het mes. In de zomer van 2016 werd in Spanje bij hem een tumor weggehaald.dinsdag om 10:22Van hot naar herGordon leidt bijna een nomadenbestaan. Vanaf zijn werklocaties in Nederland reist hij heen en weer naar zijn nieuwe woonplaats Dubai. En tussendoor neemt hij ook de tijd om een paar dagen bij te komen in zijn geliefde Zuid-Afrika. Op Instagram laat de presentator weten dat hij zich zaterdag wel weer netjes in Nederland meldt voor televisieopnames.dinsdag om 05:31RoodEr is veel veranderd in het leven van Britney Spears. De popster is na een jarenlang gevecht aan het curatorschap van haar vader ontsnapt en is klaar om het heft weer in eigen hand te nemen. Op Instagram laat Spears zien dat ze van verandering houdt: de versieringen in haar kerstboom zijn na jaren weer rood in plaats van roze.dinsdag om 05:31maandag om 19:16Pasgeboren neefjeJan Versteegh introduceert zijn pasgeboren neefje op Instagram. “Bob Jan Versteegh. Nu al een eindbaas en dan ook nog naar mij vernoemd. Een grotere eer kan ik me niet indenken”, schrijft de presentator.maandag om 14:55Proef gewonnenSandra Ysbrandy blikt terug op een proef van Expeditie Robinson. “Het mes dat in een keer goed moest liggen op je hand, een totaal verzuurde arm en schouder, kramp in je hand, slapende vingers, heel hard trillen. Stemmetjes in je hoofd: ‘Yuki en Annemiek zijn veel sterker’.”Toch won Ysbrandy de proef. “Opgelucht en blij dat dit gelukt is. Onderschat nooit je eigen kwaliteiten!”, schrijft de tv-kok op Instagram.maandag om 10:58Creatief met beeldVictoria Koblenko is weer op pad met haar man Evgeniy Levchenko en dan komt de creativiteit blijkbaar boven. De actrice poseert voor een afbeelding van Vermeers Melkmeisje en laat zich zo melk in haar mond gieten.maandag om 07:44Even ertussenuitBadr Hari heeft zijn Instagram-pagina helemaal leeggehaald en zijn profielfoto op zwart gezet. In zijn profiel geeft hij wat van zijn intenties weg: “Tijd voor een pauze.”maandag om 05:39Trotse moederWat is er lekkerder dan een gerecht dat gemaakt is door je eigen kind? Na jarenlang zwoegen in de keuken, mocht Sharon Stone zich eindelijk zelf eens laten bedienen. De actrice kreeg kip met uien in rodewijnsaus voorgeschoteld door haar twintigjarige zoon en laat op Instagram weten erg trots op hem te zijn.maandag om 05:19Mooie stemDanielle Oerlemans woont al jaren in de Verenigde Staten en kan hierdoor niet altijd haar Nederlandse vriendinnen zien. Daarom is ze extra blij als een van haar vriendinnen op bezoek komt. Op Instagram laat Oerlemans weten dat Trijntje Oosterhuis te gast is in Los Angeles. “De vrouw met een van de mooiste stemmen die ik ken.”maandag om 05:19Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here