NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 24 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Samantha Steenwijk en Bridget Maasland delen hobby 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 6 uur geleden Update: 6 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen. gisteren om 19:18Samen te paardPaardenliefhebbers Bridget Maasland en Samantha Steenwijk poseerden allebei voor de paardenkalender van KWF Kankerbestrijding. Het Haagse duo heeft de kalender, waarvan de opbrengsten naar het goede doel gaan, dinsdag gelanceerd.gisteren om 15:50Mooi paars is niet lelijkEva Crutzen is sinds juni moeder van dochter Ida. Het tweetal ging dinsdag in matchend paars naar buiten, deelt de cabaretière op Instagram. “Je zou door alle glitter en ‘glemmor’ bijna vergeten dat er ook nog een wezen wordt grootgebracht”, grapt Crutzen.gisteren om 13:47Goed nieuwsPaul de Leeuw heeft dinsdag weer goed nieuws gekregen. Zijn blaas is opnieuw schoon verklaard, zo bleek na onderzoek in het ziekenhuis. De presentator, bij wie vijf jaar geleden blaaskanker werd vastgesteld, deelde de uitslag dinsdag op Instagram bij een foto van zijn “helden van de zorg”, die hem onderzochten.De Leeuw ging vijf jaar geleden onder het mes. In de zomer van 2016 werd in Spanje bij hem een tumor weggehaald.gisteren om 10:22Van hot naar herGordon leidt bijna een nomadenbestaan. Vanaf zijn werklocaties in Nederland reist hij heen en weer naar zijn nieuwe woonplaats Dubai. En tussendoor neemt hij ook de tijd om een paar dagen bij te komen in zijn geliefde Zuid-Afrika. Op Instagram laat de presentator weten dat hij zich zaterdag wel weer netjes in Nederland meldt voor televisieopnames.gisteren om 05:31RoodEr is veel veranderd in het leven van Britney Spears. De popster is na een jarenlang gevecht aan het curatorschap van haar vader ontsnapt en is klaar om het heft weer in eigen hand te nemen. Op Instagram laat Spears zien dat ze van verandering houdt: de versieringen in haar kerstboom zijn na jaren weer rood in plaats van roze.gisteren om 05:31maandag om 19:16Pasgeboren neefjeJan Versteegh introduceert zijn pasgeboren neefje op Instagram. “Bob Jan Versteegh. Nu al een eindbaas en dan ook nog naar mij vernoemd. Een grotere eer kan ik me niet indenken”, schrijft de presentator.maandag om 14:55Proef gewonnenSandra Ysbrandy blikt terug op een proef van Expeditie Robinson. “Het mes dat in een keer goed moest liggen op je hand, een totaal verzuurde arm en schouder, kramp in je hand, slapende vingers, heel hard trillen. Stemmetjes in je hoofd: ‘Yuki en Annemiek zijn veel sterker’.”Toch won Ysbrandy de proef. “Opgelucht en blij dat dit gelukt is. Onderschat nooit je eigen kwaliteiten!”, schrijft de tv-kok op Instagram.maandag om 10:58Creatief met beeldVictoria Koblenko is weer op pad met haar man Evgeniy Levchenko en dan komt de creativiteit blijkbaar boven. De actrice poseert voor een afbeelding van Vermeers Melkmeisje en laat zich zo melk in haar mond gieten.maandag om 07:44Even ertussenuitBadr Hari heeft zijn Instagram-pagina helemaal leeggehaald en zijn profielfoto op zwart gezet. In zijn profiel geeft hij wat van zijn intenties weg: “Tijd voor een pauze.”maandag om 05:39Trotse moederWat is er lekkerder dan een gerecht dat gemaakt is door je eigen kind? Na jarenlang zwoegen in de keuken, mocht Sharon Stone zich eindelijk zelf eens laten bedienen. De actrice kreeg kip met uien in rodewijnsaus voorgeschoteld door haar twintigjarige zoon en laat op Instagram weten erg trots op hem te zijn.maandag om 05:19Mooie stemDanielle Oerlemans woont al jaren in de Verenigde Staten en kan hierdoor niet altijd haar Nederlandse vriendinnen zien. Daarom is ze extra blij als een van haar vriendinnen op bezoek komt. Op Instagram laat Oerlemans weten dat Trijntje Oosterhuis te gast is in Los Angeles. “De vrouw met een van de mooiste stemmen die ik ken.”maandag om 05:19Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here