NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 25 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Koppel dat is ontstaan uit datingshow Prince Charming gaat trouwen 24 november 2021 18:59 24-11-21 18:59 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 14 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Marvin Wijnans en Ferdi Pool, die elkaar ruim een jaar geleden leerden kennen tijdens de opnames van de Videoland-datingshow Prince Charming, gaan trouwen. In de eerste aflevering van het tweede seizoen, dat woensdag van start is gegaan, vraagt Pool Wijnans ten huwelijk. “Ik werd jouw nummer twee, maar gelukkig hebben we elkaar bij thuiskomst in Nederland weer gevonden’, zegt Pool. “Je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen.”Vervolgens vraagt Pool Wijnans ten huwelijk, dat met “Ja, natuurlijk” wordt beantwoord.Aanvankelijk koos Wijnans voor kandidaat Marnix, maar eenmaal in Nederland bleek dat er geen liefde tussen de twee ontstond. Het zorgde voor een twist in het programma: Wijnans bleef denken aan Pool, de nummer twee, en nam contact met hem op.In maart werd bekend dat het koppel is gaan samenwonen. Zie ook: 'Prince Charming' vindt liefde in datingshow: 'Van tevoren was ik sceptisch' , Zie ook: 'Prince Charming' vindt liefde in datingshow: 'Van tevoren was ik sceptisch' , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here