NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 24 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Jennifer Lawrence vindt vliegen 'verschrikkelijk' sinds noodlanding met privéjet 23 november 2021 20:05 23-11-21 20:05 10 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Jennifer Lawrence zat vier jaar geleden aan boord van een privéjet die een noodlanding moest maken. Sindsdien vindt de 31-jarige actrice vliegen een stuk minder prettig, vertelt ze in gesprek met Vanity Fair. Tijdens de vlucht vielen de motoren uit en moest het toestel een noodlanding maken. De actrice, die net de opnames van de thriller Mother! had afgerond, dacht dat ze dood zou gaan.”Ik ging mijn familie bellen en liet voicemails achter waarin ik zei: ‘Ik heb een geweldig leven gehad, en het spijt me.’ Ik voelde me schuldig, ik zou iedereen achterlaten. En mijn hondje zat op mijn schoot, die had hier ook niet om gevraagd.”Lawrence begon te bidden. “Dit wordt pijnlijk, maar misschien overleven we het”, hoopte ze. Kort daarop landde de privéjet veilig op een vliegveld in Buffalo. “Het heeft me wel zwakker gemaakt. Vliegen is verschrikkelijk nu. En helaas moet ik om de haverklap een vliegtuig in.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here