NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , 55André Rieu noemt vroegere pianolerares ‘bitch’ op Britse tv André Rieu noemt vroegere pianolerares 'bitch' op Britse tv Violist André Rieu was onlangs te gast in het Britse ochtendprogramma This Morning. Daarin blikte hij terug op zijn muzikale opvoeding, waarbij hij geen goed woord over had voor zijn vroegere pianolerares. Hij flapte eruit dat hij haar toentertijd een “bitch” vond. Gepubliceerd op 24 november 2021 23:01 0 NUjij-reacties reacties Video delen: , Aanbevolen video's Net Binnen NUjij-reactiesReacties 00:55André Rieu noemt vroegere pianolerares ‘bitch’ op Britse tv02:39Royals botsen met BBC over docu: ‘Paleis en pers spelen raar spelletje’01:14Adele heeft emotioneel weerzien met haar favoriete lerares00:31Top Notch plaatst teaser voor debuutalbum Bilal Wahib00:45Rob de Nijs neemt afscheid van Belgische fans02:05Wat zijn frikadellen in het Engels? Cast Undercover zoekt vertaling04:27Meghan Markle knabbelt als een eekhoorn voor Ellen DeGeneres00:40Will Smith verrast jonge tennissters tijdens training in Londen 01:15Het belangrijkste nieuws van woensdag in anderhalve minuut00:55André Rieu noemt vroegere pianolerares ‘bitch’ op Britse tv03:06Bekijk hier de Champions League-samenvatting van Besiktas-Ajax (1-2)01:34Voorzitter stelt paal en perk aan het woord ‘tribunalen’ in Kamer01:04Haller tekent na prachtige Ajax-aanval voor gelijkmaker in Istanboel00:45Duikers filmen hoe koraal in Great Barrier Reef zich massaal voortplant01:07Haller zet Ajax met tweede goal van de avond op 1-2 tegen Besiktas02:15Ghezzal zet Besiktas op voorsprong tegen Ajax in Istanboel Kon niet inloggen in NUjij. Probeer het later nog eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here