NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 23 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Waalse arts verdacht van vervalsen tweeduizend vaccinatiebewijzen 23 november 2021 10:01 23-11-21 10:01 Laatste update: 5 minuten geleden Update: 5 minuten geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Een arts uit Wallonië wordt ervan verdacht zo’n tweeduizend Covid Safe Tickets (de Belgische coronapas) te hebben vervalst. Dat zegt de Waalse minister van Volksgezondheid Christie Morreale tegen nieuwszender LN24. De zaak kwam aan het licht doordat de arts mensen uit uiteenlopende plaatsen in Wallonië vaccineerde. Uit onderzoek bleek dat hij zo’n tweeduizend valse vaccinaties had geregistreerd.De arts wordt vervolgd voor valsheid in geschrifte. Ook mag hij geen Covid Safe Tickets meer aanvragen. De uitgegeven coronapassen zijn ongeldig verklaard. De minister zegt dat mensen met een valse pas alsnog voor vaccinatie worden uitgenodigd.Morreale noemt het handelen van de dokter “een vertrouwensbreuk met betrekking tot gevaccineerde mensen en tot alle artsen die in vaccinatiecentra werken”.De minister onderneemt juridische stappen als dat nodig is. “Dit is onverantwoord gedrag dat het leven van mensen in gevaar brengt”, aldus Morreale. Ook de mensen met een valse coronapas kunnen vervolgd worden. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here