NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , 45Rob de Nijs neemt afscheid van Belgische fans Rob de Nijs neemt afscheid van Belgische fans Rob de Nijs nam zondag in het Antwerpse Sportpaleis afscheid van zijn Belgische fans. De zanger lijdt al enige tijd aan de ziekte van Parkinson, waardoor optreden steeds moeilijker wordt. Gepubliceerd op 22 november 2021 17:41 9 NUjij-reacties reacties Video delen: , Aanbevolen video's Net Binnen NUjij-reactiesReacties 01:14Adele heeft emotioneel weerzien met haar favoriete lerares00:31Top Notch plaatst teaser voor debuutalbum Bilal Wahib00:45Rob de Nijs neemt afscheid van Belgische fans02:05Wat zijn frikadellen in het Engels? Cast Undercover zoekt vertaling04:27Meghan Markle knabbelt als een eekhoorn voor Ellen DeGeneres00:40Will Smith verrast jonge tennissters tijdens training in Londen00:14Drake plaatst video van hereniging met Ye01:30Prinses Amalia vindt het ‘enorm gek’ om eigen boek te zien 01:30Het belangrijkste nieuws van 22 november in anderhalve minuut00:44Grote rookpluimen bij La Palma door lavastroom die oceaan bereikt01:14Adele heeft emotioneel weerzien met haar favoriete lerares00:31Top Notch plaatst teaser voor debuutalbum Bilal Wahib00:45Britten nemen afscheid van vermoorde politicus Amess00:45Rob de Nijs neemt afscheid van Belgische fans01:30Kuipers over eventuele code zwart: ‘Volstrekt geen sprake van’00:58De Jonge over coronaregels: ‘Kijk ook naar jezelf in de file’ Kon niet inloggen in NUjij. Probeer het later nog eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here