NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 22 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , TikTok werkt na een blokkade van vijf maanden weer in Pakistan 22 november 2021 10:18 22-11-21 10:18 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De app TikTok werkt na een onderbreking van vijf maanden weer in Pakistan, meldt de Pakistaanse telecomtoezichthouder PTA. Het was de vierde keer dat de app in het land was geblokkeerd, omdat die gebruikers toestond “ongepaste beelden” te delen. In juli werd TikTok ontoegankelijk gemaakt voor gebruikers in Pakistan. Niet alle beelden die in de app werden gedeeld, stroken met de regels van het land. Dit betekent dat onder meer spottende video’s over religie niet worden getolereerd. Ook is mogelijk onzedelijk materiaal niet welkom. Welke TikTok-video’s niet aan de regels voldeden, is niet bekendgemaakt.Sinds de laatste blokkade is de toezichthouder met TikTok blijven praten over aanpassingen, zodat er meer controle is op video’s die niet stroken met de Pakistaanse regels. De videoapp heeft beloofd dat gebruikers die continu illegaal materiaal uploaden van het platform zullen worden geweerd.De PTA blijft de dienst in de gaten houden “om ervoor te zorgen dat onwettige inhoud niet wordt verspreid”. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here