Al vroeg in de wedstrijd werd Dimitry Payet bekogeld toen hij een hoekschop moest nemen. De scheidsrechter gebaarde om even te wachten, maar bij de tweede poging kreeg Payet een vol flesje water naar zijn hoofd gekeild. Daarop besliste de ref om de match te staken.

Het is niet de 1e keer dit seizoen dat Payet bekogeld wordt. Ook in de wedstrijd tegen Nice werd de 38-voudige Franse international al onder vuur genomen. Die wedstrijd werd ook gestaakt en op een later moment opnieuw gespeeld, zonder supporters.

Overigens is het al de 5e keer dit seizoen dat een match van Marseille stilgelegd wordt.

Fase per fase

 1. eerste helft, minuut 1 match begonnen

 2. Opstelling Olympique Lyon. Anthony Lopes, Malo Gusto, Sinaly Diomandé, Jérôme Boateng, Emerson Palmieri, Xherdan Shaqiri, Maxence Caqueret, Houssem Aouar, Bruno Guimaraes, Karl Toko Ekambi, Lucas Paquetá

  Opstelling Olympique Lyon

  Anthony Lopes, Malo Gusto, Sinaly Diomandé, Jérôme Boateng, Emerson Palmieri, Xherdan Shaqiri, Maxence Caqueret, Houssem Aouar, Bruno Guimaraes, Karl Toko Ekambi, Lucas Paquetá

 3. Opstelling Olympique Marseille. Pau López, William Saliba, Duje Caleta-Car, Luan Peres, Pol Lirola, Valentin Rongier, Boubacar Kamara, Mattéo Guendouzi, Konrad De La Fuente, Dimitri Payet, Arek Milik

  Opstelling Olympique Marseille

  Pau López, William Saliba, Duje Caleta-Car, Luan Peres, Pol Lirola, Valentin Rongier, Boubacar Kamara, Mattéo Guendouzi, Konrad De La Fuente, Dimitri Payet, Arek Milik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here