Fase per fase

 1. vooraf, 16 uur 46. Tuchel: “Twijfel over Lukaku”. Bij Chelsea is het nog niet zeker of Romelu Lukaku de selectie haalt. Hij viel vorige maand uit tegen Malmö met een enkelblessure en speelde sindsdien geen minuut. Coach Thomas Tuchel twijfelt over zijn diepe spits. “Ik ben nog niet zeker of hij morgen kan spelen”, zegt de Duitser.  “Hij leek okay op de training van gisteren, we wachten de reactie af. Momenteel zit hij samen met de medische staf om te bekijken of er een reactie geweest is en maandagavond trainen we nog een laatste keer.” “Misschien kunnen we hem wel selecteren, maar dan zal het enkel zijn om in het slot van de wedstrijd wat minuten te maken. Dat is het maximum, meer zit er voorlopig niet in.” .

  Tuchel: “Twijfel over Lukaku”

  Bij Chelsea is het nog niet zeker of Romelu Lukaku de selectie haalt. Hij viel vorige maand uit tegen Malmö met een enkelblessure en speelde sindsdien geen minuut.

  Coach Thomas Tuchel twijfelt over zijn diepe spits. “Ik ben nog niet zeker of hij morgen kan spelen”, zegt de Duitser. 

  “Hij leek okay op de training van gisteren, we wachten de reactie af. Momenteel zit hij samen met de medische staf om te bekijken of er een reactie geweest is en maandagavond trainen we nog een laatste keer.”

  “Misschien kunnen we hem wel selecteren, maar dan zal het enkel zijn om in het slot van de wedstrijd wat minuten te maken. Dat is het maximum, meer zit er voorlopig niet in.”

 2. vooraf, 16 uur 40. Misschien kan Lukaku morgen een paar minuten spelen, maar dat is dan ook het maximum. Thomas Tuchel.

  Misschien kan Lukaku morgen een paar minuten spelen, maar dat is dan ook het maximum.
  Thomas Tuchel

 3. vooraf, 16 uur 36.

  De Winter tijdens de training van gisteren in Turijn.

 4. vooraf, 16 uur 35. Koni De Winter is mee naar Londen. In de eigen competitie kwam Juventus nog niet op toerental, Europees won het al zijn groepswedstrijden tot dusver. De Italiaanse topclub is dan ook al geplaats voor de achtste finales. Het vertrok vandaag een beetje onthoofd naar Londen, waar het morgen tegen Chelsea speelt. Zo is aanvoerder Chiellini er achteraan niet bij door een blessure. Hij wordt in de selectie van Allegri vervangen door de jonge Belg Koni De Winter. Die maakt deel uit van de U23-ploeg van Juventus en maakte indruk in de Serie C. Hij haalde al eens de selectie in de competitie, maar speelminuten kreeg hij nog niet. Misschien morgen wel? .

  Koni De Winter is mee naar Londen

  In de eigen competitie kwam Juventus nog niet op toerental, Europees won het al zijn groepswedstrijden tot dusver. De Italiaanse topclub is dan ook al geplaats voor de achtste finales.

  Het vertrok vandaag een beetje onthoofd naar Londen, waar het morgen tegen Chelsea speelt. Zo is aanvoerder Chiellini er achteraan niet bij door een blessure. Hij wordt in de selectie van Allegri vervangen door de jonge Belg Koni De Winter.

  Die maakt deel uit van de U23-ploeg van Juventus en maakte indruk in de Serie C. Hij haalde al eens de selectie in de competitie, maar speelminuten kreeg hij nog niet. Misschien morgen wel?

 5. Vooraf, 16 uur 35

 6. Opstelling Chelsea. Edouard Mendy, César Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Reece James, N'Golo Kanté, Jorginho, Ben Chilwell, Mason Mount, Kai Havertz, Hakim Ziyech

  Opstelling Chelsea

  Edouard Mendy, César Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Reece James, N’Golo Kanté, Jorginho, Ben Chilwell, Mason Mount, Kai Havertz, Hakim Ziyech

 7. Opstelling Juventus. Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci, Matthijs de Ligt, Alex Sandro, Federico Chiesa, Rodrigo Bentancur, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Álvaro Morata, Dejan Kulusevski

  Opstelling Juventus

  Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci, Matthijs de Ligt, Alex Sandro, Federico Chiesa, Rodrigo Bentancur, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Álvaro Morata, Dejan Kulusevski

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here