NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 22 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Badr Hari haalt Instagram-pagina leeg 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 19 minuten geleden Update: 19 minuten geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen. een paar seconden geledenEven ertussenuitBadr Hari heeft zijn Instagram-pagina helemaal leeggehaald en zijn profielfoto op zwart gezet. In zijn profiel geeft hij wat van zijn intenties weg: “Tijd voor een pauze.”een paar seconden geledenTrotse moederWat is er lekkerder dan een gerecht dat gemaakt is door je eigen kind? Na jarenlang zwoegen in de keuken, mocht Sharon Stone zich eindelijk zelf eens laten bedienen. De actrice kreeg kip met uien in rodewijnsaus voorgeschoteld door haar twintigjarige zoon en laat op Instagram weten erg trots op hem te zijn.10 minuten geledenMooie stemDanielle Oerlemans woont al jaren in de Verenigde Staten en kan hierdoor niet altijd haar Nederlandse vriendinnen zien. Daarom is ze extra blij als een van haar vriendinnen op bezoek komt. Op Instagram laat Oerlemans weten dat Trijntje Oosterhuis te gast is in Los Angeles. “De vrouw met een van de mooiste stemmen die ik ken.”10 minuten geledenTerug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here