NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 21 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Toename van 99 coronapatiënten in Nederlandse ziekenhuizen sinds zaterdag 21 november 2021 14:00 21-11-21 14:00 Laatste update: 8 minuten geleden Update: 8 minuten geleden 7 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Het aantal coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen is afgelopen etmaal met 99 toegenomen, blijkt uit cijfers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). In totaal liggen er op dit moment 2.316 patiënten met COVID-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt, in het ziekenhuis. Volg dit onderwerp VolgenOntvang meldingen bij belangrijk nieuws over het coronavirus Het gaat om het grootste aantal sinds half mei. Vergeleken met precies één jaar geleden, op 21 november 2020, liggen er nu ruim vierhonderd COVID-19-patiënten meer in de ziekenhuizen.Op de intensive cares klom het aantal mensen met corona zondag met 34 tot 466. Op de verpleegafdelingen nam dit aantal toe met 65 tot 1.850.In de afgelopen 24 uur werden er 35 nieuwe coronapatiënten opgenomen op de ic’s. Op de verpleegafdelingen werden 252 nieuwe patiënten binnengebracht. Zie ook: Wanneer mag ik de boosterprik? Krijg een melding als je aan de beurt bent , Zie ook: Wanneer mag ik de boosterprik? Krijg een melding als je aan de beurt bent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here