NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 21 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Spotify speelt albums op verzoek van Adele niet meer in willekeurige volgorde af 21 november 2021 15:06 21-11-21 15:06 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 141 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Spotify speelt de nummers van een album voortaan niet meer automatisch op willekeurige volgorde af. De muziekdienst heeft op verzoek van zangeres Adele de shuffleknop bij albums verwijderd. “Dit was het enige verzoek dat ik had in onze voortdurend veranderende industrie”, reageerde Adele via Twitter op het nieuws dat de optie niet meer standaard is ingeschakeld bij muziekalbums.”We maken onze albums met zoveel zorg en denken ook niet voor niets na over de volgorde van de liedjes. Onze kunst vertelt een verhaal en die verhalen moeten beluisterd worden zoals ze bedoeld zijn. Dank je wel voor het luisteren, Spotify.” De Zweedse muziekdienst reageerde daarop met de woorden: “We doen alles voor jou.” This was the only request I had in our ever changing industry! We don’t create albums with so much care and thought into our track listing for no reason. Our art tells a story and our stories should be listened to as we intended. Thank you Spotify for listening 🍷♥️ https://t.co/XWlykhqxAyAvatarAuteurAdeleMoment van plaatsen03:23 – 21 november 2021 Geen knop meer, maar willekeurig laten afspelen kan nog steeds Het is overigens nog steeds mogelijk om nummers in een willekeurige volgorde af te spelen. Bij een album staat weliswaar geen shuffleknop meer, maar als je een willekeurig liedje in de lijst aanklikt, verschijnt de optie wel. Op de vraag waarom dat zo is, heeft Spotify nog niet gereageerd.Adele’s album 30 is op 19 november verschenen. Het album is de eerste plaat van de zangeres in zes jaar tijd. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here