NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 21 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Patricia Paay herstelt voorspoedig van heupoperatie 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen. een paar seconden geledenPatricia Paay voelt zich goed na heupoperatiePatricia Paay herstelt in het ziekenhuis voorspoedig van een operatie aan haar heup en gunt zichzelf bij hoge uitzondering een frietje met een kroket. “Ik moet zeggen dat ik mij echt onwijs goed voel”, aldus de 72-jarige zangeres. “Ik hoop dat deze operatie de oplossing is voor alle problemen die ik de afgelopen weken gehad heb.”gisteren om 17:43De schaar erinGiel Beelen twijfelt over zijn ‘Tarzan-look’. Op Instagram vraagt hij zijn volgers: “Door laten groeien of”, gevolgd door een emoticon van een schaar en een scheermes. De reacties onder de foto zijn verdeeld. Miss Montreal vindt dat er geknipt moet worden. “Je baard dan, hè. Lang haar is altijd mooi.” Jeroen Kijk in de Vegte is wel gecharmeerd: “Houden”, schrijft hij. Dinand Woesthoff vindt juist dat het wel wat korter kan: “100 procent half eraf.”gisteren om 17:43gisteren om 11:35Sinterklaas kapoentje Martien Meiland heeft een opvallend cadeau in zijn schoen gevonden vandaag. “Gisteravond gezet en vandaag een heerlijk cadeau gekregen! Dank u Sinterklaasje”, schrijft hij bij een foto van een ingepakte fles wijn in zijn schoen.vrijdag om 18:42Sonja heeft door de zure appel heen gebetenSonja Bakker is sinds vrijdag weer actief op Instagram. Haar account werd offline gehaald, nadat ze werd beschuldigd van het stelen van recepten. De auteur heeft met een van de foodbloggers die haar beschuldigden van plagiaat inmiddels een overeenkomst bereikt. “Welkom op mijn nieuwe Instagram-account. Ik wil je elke week inspireren met lekkere en originele recepten en foodweetjes, en af en toe zal ik wat posten van mijn privéleven”, schrijft ze bij haar eerste Instagram-bericht.vrijdag om 16:07Ik zei jaRobert de Hoog stapt in het huwelijksbootje. De 33-jarige acteur heeft via Instagram laten weten dat zijn vriendin – inmiddels verloofde – Sophie hem ten huwelijk heeft gevraagd. De Mocro Maffia-acteur en zijn vriendin werden afgelopen zomer ouders van hun zoontje Kees.vrijdag om 13:26Even voorstellenGelukkig blijven de theaters ondanks de strengere maatregelen open. Richard Groenendijk staat vrijdagavond voor een volle zaal in Winschoten en stelt ook gelijk zijn nieuwe tourmanager aan zijn volgers voor. “We hebben er zin in vanavond, voor een uitverkocht huis”, aldus de cabaretier.vrijdag om 10:21Goede daadKim Kardashian heeft een evacuatievlucht van 35 Afghaanse voetbalsters en hun families vanuit Pakistan naar Groot-Brittannië gefinancierd. Ook eigenaar Andrea Radrizzani van de Engelse voetbalclub Leeds United was betrokken bij de hulpactie, die was opgezet door Khalida Popal, de voormalige aanvoerder van het Afghaanse vrouwenvoetbalteam.”Ik dank je uit de grond van mijn hart voor deze genereuze donatie”, luidt het dankwoord van Popal. De jonge voetbalsters en hun families zaten al dertig dagen in Pakistan nadat ze Afghanistan waren ontvlucht. Het nieuwe regime van de Taliban verbiedt meisjes en vrouwen te sporten. Er bestond een risico dat de vrouwen weer terug moesten naar Afghanistan, omdat hun asielperiode verstreken was. Dankzij de inspanningen van Popal, Radrizzani, Kardashian en de liefdadigheidsinstelling ROKiT Foundation kon een vlucht naar Londen worden geregeld.Thank you @KimKardashian and @SKIMS from the bottom of my heart for generously donating all the funds for this flight. My mother is a big fan of yours, and now so am I! Kim Kardashian West is an example to others to step up to the plate and help others in their time of need.AvatarAuteurKhalida PopalMoment van plaatsen17:44 – 18 november 2021vrijdag om 06:08Afscheid nemen bestaat nietDe laatste aflevering van de tweede reeks van de Apple TV+-serie The Morning Show wordt vandaag uitgezonden. Een derde seizoen is vooralsnog niet aangekondigd, dus hoofdrolspeelster Jennifer Aniston neemt alvast afscheid van haar collega’s. “Vaarwel voor nu. We zijn gekropen naar de finish en ik kan niet trotser zijn op alle fantastische acteurs en een crew waar je alleen maar van kan dromen.”vrijdag om 06:08donderdag om 18:45Niet zo stoer doenEva Koreman is pas een paar weken moeder en moet dus misschien “niet zo stoer doen”, maar ze heeft wel een paar tips voor andere moeders: koop een goedkope sportbeha, knip daar gaten in en hang er je kolfunits aan, pak de föhn erbij op de koudste stand voor rode billetjes of luieruitslag én stop babysokken in een lingeriezakje in de wasmand. “Babysokken raken helemaal hartstikke kwijt of goor zompig in de rubberen rand van de wasmachine”, aldus Koreman.donderdag om 16:18NiksenMet de drukke decembermaand in het verschiet, moeten we alle rust pakken die we kunnen krijgen. Dat dacht schrijver Susan Smit waarschijnlijk ook. Op Instagram laat ze zien dat ze even lekker uitrust op de bank met haar favoriete kat: “Even niksen op een werkdag gaat veel beter met deze erbij. Hij laat me sowieso de hele dag het goede voorbeeld zien.”donderdag om 15:09Iets te vierenRens Kroes is op kantoor, want ze heeft iets te vieren, vertelt ze in haar Instagram Stories. Wat dat is, houdt ze echter nog even geheim. “Ga het nieuws snel met jullie delen hoor!”donderdag om 13:35Het verraadBruno Mars vormt samen met Anderson .Paak het gelegenheidsduo Silk Sonic. Hoewel de band een grote hit scoorde met het nummer Leave The Door Open, kunnen ze qua verkoopcijfers van hun album dat vrijdag verscheen niet op tegen Taylor Swift. De zangeres bracht zelf het album Red uit 2012 opnieuw op de markt en uit de tussenstand voor de hitlijst van deze week blijkt dat Swift meer dan vijf keer zoveel verkoopt als het duo.Tijd om over te stappen, denkt Anderson .Paak nu. “Het lijkt erop dat ik de verkeerde popster heb gekozen”, grapt hij op Twitter. “Taylor Swift, heb je nog steeds hetzelfde nummer? Laat het me weten als je nog hulp nodig hebt met de nieuwe versie van 1989 (Swifts album uit 2014 dat ze ook opnieuw zal uitbrengen, red.).” Mars noemt de tweet van zijn collega met een knipoog “verraad”.😒 It’s The betrayal for me. https://t.co/Uq3tsDgFHhAvatarAuteurBruno MarsMoment van plaatsen18:49 – 17 november 2021donderdag om 09:59Minder fijn cadeauDe Sint heeft Monica Geuze niet overgeslagen. De influencer trof vanochtend niet alleen een chocoladeletter in haar schoen, maar ook iets wat sterk op een verkeersboete lijkt.donderdag om 05:22Een boosterIn Nederland zijn we nog niet begonnen met de boosterprikken, maar in de Verenigde Staten kan het wel al en op de mooiste plekken. Zo heeft Kevin Bacon zijn derde prik al gehaald in het Nationaal Historisch Museum.donderdag om 05:22woensdag om 18:29In tranenLady Gaga hield het niet droog toen ze van Tony Bennett, met wie ze een paar albums heeft gemaakt en heeft opgetreden, een bericht kreeg. De 95-jarige Bennett, die eerder dit jaar liet weten aan de ziekte van Alzheimer te lijden, wenst de zangeres succes met de première van haar film House of Gucci. “Ik barstte in tranen uit toen ik net in de make-up zat”, aldus Lady Gaga. “Ik hou van jullie, Tony en Susan (zijn vrouw, red.).”woensdag om 14:04GenietenMaxime Meiland verblijft met haar vriend en twee dochters in een zonnig oord en vermaakt zich daar uitstekend. “Genieten”, schrijft de realityster, die onlangs moeder werd van dochter Vivé, op Instagram.woensdag om 10:07Niet pratenEvelien de Bruijn was onlangs op bezoek bij haar kind in New York en haalt op Instagram even fijne herinneringen aan de reis op. De verslaggever en presentatrice laat zien dat ze wijn dronk met de New Yorkse skyline op de achtergrond, maar ook dat ze heeft geleerd om niet te praten als er een foto wordt genomen.woensdag om 08:02Feest in huize SmitJan Smit heeft weer wat te vieren: zijn dochter Emma is vandaag elf geworden.woensdag om 05:30’That’s hot’Paris Hilton is getrouwd en houdt het niet bij een eendaagse bruiloft: op dag twee van de viering heeft ze al haar vrienden uitgenodigd voor een neonfeestje waarbij ze zelf de roze bruid was. Diplo en andere dj’s verzorgden de muziek en Hilton labelde het gebeuren met haar eigen slogan: “That’s Hot.”dinsdag om 19:06TrotsEmma Watson kijkt op Instagram terug op Harry Potter en dan met name op de boekverfilmingen die haar leven twintig jaar geleden compleet hebben veranderd. “Harry Potter was mijn thuis, mijn familie, mijn wereld en Hermelien is nog steeds mijn favoriete personage aller tijden”, aldus Watson. “Ik bedank de fans die hun steun zijn blijven betuigen tot ver na het afsluiten van het laatste hoofdstuk. Magie zou niet bestaan ​​zonder jullie.”dinsdag om 19:06dinsdag om 15:41KeuzestressFamke Louise is aan het shoppen voor een (nep)kerstboom, maar weet niet welke ze moet kiezen. Daarom roept ze de hulp van haar volgers in. Wordt het een witte of een donkergroene boom?dinsdag om 12:49Helemaal onder de stickersMolly Bakkum heeft een nieuw talent ontwikkeld: haar vader Jim voorzien van een exclusieve ‘beautybehandeling’. Het meisje plakt de zanger helemaal onder met kleurrijke stickers.dinsdag om 10:58Het is niet andersRintje Ritsma en zijn vriendin Youandi zijn na dertien jaar uit elkaar, zo schrijft de oud-schaatser op Facebook. “We hebben geen ruzie, maar gaan beiden onze eigen weg. Voor sommigen is het een verrassing, voor anderen totaal niet. Kies geen partij, dat zouden we beiden niet leuk vinden. We willen even rust om deze kloteperiode door te komen. Omdat verhalen snel een eigen wending krijgen dit onpersoonlijke bericht. Het is helaas niet anders.”dinsdag om 08:02GoeiemorgenQuinty Trustfull is weer klaar voor een nieuwe werkdag. De presentatrice maakt zich op voor een nieuwe Koffietijd en wenst iedereen een goedemorgen.dinsdag om 05:22Op de boerderijEmma Watson wilde één ding voor haar 31e verjaardag: op bezoek bij de boerderij die centraal staat in de documentaire The Biggest Little Farm. Die wens is uitgekomen en ze heeft ontzettend genoten. De actrice overweegt nu zelf ooit eens een varken te nemen.maandag om 19:10DankbaarFred van Leer treedt maandagavond op in Theater de Flint in Amersfoort. De presentator is “ongelofelijk dankbaar” dat hij daar ondanks alle coronamaatregelen kan staan, maar moet een andere voorstelling wel verplaatsen. Zijn optreden in MartiniPlaza in Groningen is bijvoorbeeld verplaatst naar 10 februari, zegt Van Leer op Instagram. “We weten nog niets zeker over de theaters in december.”maandag om 19:10maandag om 14:25Lieve zussenRoxeanne Hazes staat vandaag stil bij de verjaardag van haar halfzus Nathalie Stenzler. Zij is de oudste dochter van de op 53-jarige leeftijd overleden volkszanger André Hazes. Nathalie werd geboren tijdens het huwelijk van Hazes met Annie Dijkstra. In 1979 gingen Hazes en Dijkstra uit elkaar.maandag om 12:24Weer wegMakkelijk is het niet voor Trijntje Oosterhuis, vertrekken zonder haar kinderen. Maar ze mag naar een bijzondere plek: de zangeres gaat naar Los Angeles. Wat ze daar precies gaat doen, wil ze nog niet kwijt.maandag om 08:24Goede start van de dagOlcay Gulsen is de week goed begonnen: ze heeft 5 kilometer hardgelopen. De presentatrice hoopt deze sportieve activiteit de hele week vol te kunnen houden.maandag om 05:26Ze is er weerLindsay Lohan speelde begin jaren 2000 in zo’n beetje iedere tienerfilm die er bestond, maar verdween daarna vrijwel volledig van de set. Nu is ze weer terug en heeft ze een film opgenomen voor Netflix.maandag om 05:25Lux ‘weet het’De schoen zetten is voor kinderen een van de mooiste dingen die bij november horen en dat is voor de kinderen van Jim Bakkum niet anders. Zijn oudste, Lux, weet nu hoe het echt zit en heeft voor zijn ouders een briefje achtergelaten in zijn schoen.maandag om 05:23Weer een nieuwe videoNikkieTutorials heeft al veel beroemdheden mogen opmaken, onder wie Lady Gaga, Kim Kardashian, Drew Barrymore en Jessie J. Nu kan ze ook Jade Thirlwall aan dat lijstje toevoegen. Bij wie er niet direct een belletje gaat rinkelen: de zangeres is onderdeel van Little Mix.Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here