NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 21 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Olcay Gulsen onder de indruk van herstel Ruud de Wild: 'Gaat fysiek erg goed' 20 november 2021 20:10 20-11-21 20:10 Laatste update: 15 uur geleden Update: 15 uur geleden 16 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Olcay Gulsen kijkt ervan op dat haar vriend Ruud de Wild, die het afgelopen jaar werd behandeld voor darmkanker, zo snel weer de oude is, vertelt ze in een gesprek met RTL Boulevard. “Ik moet zeggen dat ik best wel onder de indruk ben van zijn herstel”, aldus de ondernemer. Volgens Gulsen gaat het fysiek weer erg goed met De Wild.”Hij is gewoon weer volop aan het werk, is weer veel aan het schilderen en heeft ook best wel weer een grote mond. Dus ja, het gaat goed met hem.”In januari hoopt Gulsen samen met De Wild even op adem te komen met een reisje naar een zonnige bestemming. “Als het kan, hoor. Als de situatie het toelaat, zou ik het wel lekker vinden”, zegt ze.”Of er dan een aanzoek komt? Nee! Ik ga niet trouwen. Dat vind ik zo’n verouderd instituut. Daar zie ik echt niets in.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here