NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 20 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Twaalf verdachten moeten voor rechter komen voor overval op Kim Kardashian 20 november 2021 13:27 20-11-21 13:27 Laatste update: 43 minuten geleden Update: 43 minuten geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Twaalf mensen die worden verdacht van de gewelddadige overval op Kim Kardashian in Parijs in 2016 moeten voor de rechter verschijnen. Na een onderzoek van vijf jaar begint volgens het Franse persbureau AFP het proces op een nog nader te bepalen datum. De verdachten staan terecht voor verschillende aanklachten. Een van hen is Aomar Ait Khedache die ervan wordt verdacht het grote brein te zijn achter alles. Ook de 68-jarige Yunice Abbas, een van de vijf mannen die verkleed als politieagent Kardashian zou hebben overvallen, wordt verwacht in de rechtbank. Hij deed vorig jaar zijn verhaal al in een boek.De realityster werd in een appartement in de Franse hoofdstad bedreigd met een pistool en vastgebonden door vijf ‘politieagenten’. Zij namen voor zo’n 10 miljoen dollar aan sieraden mee. Kardashian vertelde achteraf dat ze vreesde voor haar leven. Ook zei ze dat ze haar beveiliging na het incident heeft opgeschroefd. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here